Ryby a Váhy

Váhy jsou skuteční idealisté a Ryby jsou snílek. Tento pár společně žije v romantickém fantasy světě. A nic jim v tom nemůže zabránit. Takoví partneři si navzájem poskytují štěstí jak svou něhou, roztomilými známkami pozornosti, tak bouřlivou vášní v posteli.

Býk a Lev

dej to dolů … Nestojí tyto dva veřejně ukázat své pocity. Jejich vztah se vyznačuje živými emocemi a násilnou vášní. Zástupci obou znamení jsou přitom velmi loajální a svého partnera nikdy nepodvádějí. Místo toho ochotně hledají způsoby, jak do vztahu vnést něco nového a podpořit své pocity.

Panna a Střelec

Přísná Panna chrání bezohledného Střelce před neuváženými činy a rychlý Střelec osvobozuje vymačkanou Pannu. V takovém vztahu jsou partneři neustále přitahováni a odpuzováni, což udržuje úroveň vášně a její bystrost.

Vodnář a Kozoroh

Vodnář se neustále bouří proti jakýmkoli pravidlům a hranicím. Kozoroh je přesně naopak – respektuje osobní hranice ostatních lidí a totéž očekává od ostatních. Na veřejnosti je velmi zdrženlivý, ale sám s Vodnářem se odhaluje. Mezi těmito znameními nevyhnutelně vzniká zvláštní „chemie“ a vzplane vášeň.

Rak a Blíženci

Vztah takových partnerů je naprosto nepředvídatelný – a to vše kvůli neschopnosti omezit jejich emoce. Tento pár bude vždy žít na disku a navzájem se udržovat v neustálém napětí. Přitom nikdo z nich nikdy nebude vypadat „nalevo“ – bude mít dost vlastního neklidného vztahu.

Zdroj.esoteric