12:00–14:00

Jste poněkud neobvyklý, nápaditý a dobrodružný. Jste ambiciózní a velmi zodpovědní, dokážete vždy najít řešení jakéhokoli problému. Baví vás být obdivován ostatními a přesně víte, co v životě chcete. Někdy kvůli obchodnímu úspěchu zanedbáváte svůj soukromý život.

14:00–16:00

Překonáte jakoukoli překážku, na kterou narazíte a vyniknete v obtížných situacích. Jste velmi aktivní a nemáte rádi rutinu, je pro vás příliš nudná. Baví vás učit se nové věci, stejně jako hledat odpovědi na nejtěžší filozofické otázky.

16:00–18:00

Jste energičtí, dobrosrdeční a dokážete se na každou situaci dívat jako na celek, abyste našli to nejlepší možné řešení. Jste veselí a energičtí, ale trochu se bojíte úplně otevřít ostatním. Proto své pocity často skrýváte. Věrnost a láska jsou pro vás velmi důležité.

18:00–20:00

Máte ocelovou vůli a jste schopni všeho a všeho. Máte zvláštní dar – cítíte, co ostatní potřebují a co je trápí, protože se vžíváte do kůže každého člověka, abyste mu co nejlépe porozuměli. Vyhýbáte se konfliktům a neradi kladete zbytečné otázky. Přijímáš život takový, jaký je.

20:00–22:00

Toužíte po slávě, nepřijímáte v životě skromné ​​role, protože si chcete všímat a milujete, když vás ostatní obdivují. Užíváte si pocit, že jste pro společnost užiteční, a zároveň jste perfekcionista a děsíte se vlastních chyb.

22:00–00:00

Jste filozof, a proto vám lidé často nerozumí. Hledáte vnitřní klid a přesně víte, co od života chcete. Milujete umění a vaše pověst je pro vás velmi důležitá. Na cestě ke štěstí často víte, že riskujete.