Střelec

Střelci se vyzývají, aby mírně změnili své zásady a zahájili nový program života. Střelec se musí vyrovnat s tím, že jejich obvyklý způsob života již přežil sám, a proto potřebují změny. Astrologové také těmto lidem doporučují, aby se k ostatním nechovali příliš arogantně, tvrdohlavě a vážně. To jim dá příležitost dosáhnout toho, co chtějí.

Býk

Býk v této době musí být rozhodnější a aktivnější, pokud si stanoví cíl dosáhnout úspěchu. Jinak to nemusíte zkoušet. Problémy, které vznikly v životě Býka, samy o sobě nezmizí. Chcete-li se jich zbavit, musíte vynaložit velké úsilí, přehodnotit svůj postoj k životu a změnit své chování.

Panna

Pannám v období od 5. do 11. října se nedoporučuje přijímat důležitá rozhodnutí, uzavírat různé dohody a jednat aktivně. Je lepší si představit své touhy a plány. Mnoho žen v tomto znamení bude schopno vyřešit osobní problémy a také vrátit do svých životů něhu, lásku a vášeň.

Kozoroh

Ženy Kozoroha v tuto chvíli potřebují provést očistný program a zbavit se všeho zbytečného – toxických vztahů, dluhů a všeho, co zastaralo. Aby se Kozorožci vrátili k normální vnitřní harmonii, musí se zapojit do dechových a meditačních praktik.

Blíženci

Blíženci v tuto chvíli potřebují odložit řešení různých obtížných problémů a problémů. Týden je skvělý pro kreativitu a různé tvrdé praktiky. Aby správně strávili toto období a vyhnuli se problémům, musí Blíženci naslouchat jejich intuici a nebránit se přirozené shodě okolností.

Váhy

Mnoho Váh přijde během tohoto období příval vnitřní síly a energie. Je důležité nebát se sdílet své brilantní nápady s ostatními, jen tak najdou podobně smýšlející lidi, kteří jim poskytnou jejich podporu ve správný čas. Týden od 5. do 11. října ukáže Váhám, které jsou připraveny vždy s nimi být a s nimiž již nejsou na cestě. Je důležité vzít tyto informace v úvahu a odstranit ze svého života nepotřebné lidi.

Vodnář

Zástupci znamení Vodnáře v této době riskují, že upadnou do melancholie nebo deprese. To je absolutně nemožné. Astrologové jim radí, aby byli kreativní. Pomůže Vodnáři naladit se na pozitivní. Obecně platí, že tento týden slibuje, že půjde dobře, hlavní je začít správně a připravit konkrétní plány na podzim.

Rak

Rakoviny by měly věnovat více pozornosti svému zdraví mezi 5. a 11. říjnem. Musíte více cvičit, chodit na čerstvý vzduch a pamatovat na správnou stravu. Během tohoto období je rakovině přísně zakázáno zasahovat do života někoho jiného, ​​takové jednání mu může velmi ublížit.

Štír

Ženy Štíra v této době mohou pociťovat neodolatelnou touhu skrýt se před realitou. Drobné problémy a potíže budou moci Scorpiona znepokojit. Aby tito lidé neupadli do melancholie, musí naslouchat své intuici a pokusit se převzít kontrolu nad celou situací. Ještě o sobě nepochybujte, Scorpions budou mít dost síly na hodně.

Ryby

Pro Ryby předpovídají astrologové týden plný překvapení a překvapení, z nichž většina bude pozitivní. Období od 5. do 11. října bude pro Ryby velmi rušné – hovory, schůzky, nutnost rozhodovat se a další změny v životě. Astrologové doporučují, aby tyto ženy byly během tohoto období maximálně zdrženlivé a nedovolily svým emocím převzít situaci.

Zdroj:esoteric.ru