Fotografie stará 20 let

Všichni se na tom dobře bavili, protože si mysleli, že je to pouze zvláštní a neskutečná náhoda. Paní Parkerové to však nedalo. Doma v podkroví našla rodinný fotoalbum se starými fotografiemi z výletní plavby během této dovolené. Když uviděla fotografii z července 1997, nemohla uvěřit vlastním očím a hned volala na svou dceru.

Šestiletý kamarád její dcery se až nápadně podobal na jejího současného přítele Eda. Pod dětským účesem rozpoznala jeho rysy obličeje a byla ohromena. Zdálo se jí až nemožné, aby to mohla být pravda. Fotku ihned poslala i Edovi mámě, která byla neméně překvapená a od úžasu nadšeně výskala.

Jejich děti se poznali ještě v dětství, na svou dětskou lásku však dávno zapomněli a neměli ani ponětí o tom, že se setkali ještě před studiem na univerzitě.

Překvapivé zjištění

Tvrdila, že od chvíle, kdy spolu začali chodit, věděli, že chtějí být spolu navždy. Ale nikdy by jim nenapadlo, že se znají už tak dlouho. Jednoduše si to vůbec neuvědomili. Rodiny to ještě více sblížilo a od té doby chodí dokonce na společné dovolené a těší se z toho, jaké neskutečné překvapení této dvojici život připravil.

Zdroj:topzenska