„24 hodin po nehodě, při které jsem přišla o svého manžela a ještě nenarozené dítě, jsem své miminko držela v náručí po tom, co lékaři vyvolali porod. Navždy jsem přišla o mého muže a dítě jenom proto, že si někdo myslel, že pít alkohol a pak si sednout za volant je úplně v pořádku. Ne, v pořádku to určitě není.

V pořádku je, když známému zabráníte v tom, aby řídil, když pije alkohol. V pořádku je, když takovému člověku seberete klíče od auta. V pořádku je, když mu zavoláte taxík, nebo ho odvezete domů Vy nebo někdo s Vašich přátel. Není to důkaz slabosti, je to důkaz vyspělosti.

Důsledky jízdy pod vlivem alkoholu jsou mnohem horší, než si dokážete představit. Není v pořádku nést vinu za to, že jste vzali život člověku a nenarozenému dítěti.

Prosím, nesedejte si za volant, když pijete alkohol. Nejde jen o Váš život, ale i o životy ostatních řidičů. V ten den, 2. srpna, jsem mohla zemřít i já, osud to však chtěl jinak. Přežila jsem, jen abych po smrti svého manžela a syna, bojovala i za ně. Budu tento příběh vyprávět všem a doufat, že moje bolest někomu zabrání v tom, aby udělal někdy stejnou chybu.“

 „24 hodin po nehodě, při které jsem přišla o svého manžela a ještě nenarozené dí

Jak Kristian správně podotkla, netrpní jen ona. Opilý 21letý řidič byl po nehodě těžce zraněný a byl odsouzen za usmrcení z nedbalosti. Měl před sebou celý život, svým nezodpovědným chováním ho zničil nejen Kristian, ale taky sobě.

Zdroj:FACEBOOK /KRISTIAN GUERRERO