Ale pak jste všichni odešli do svých pokojů i se psem. Při tom jste překročili hromadu prádla a mysleli jste při tom: máma to uklidí.

Proč nikoho z vás nenapadlo uklidit tuhle hrůzu?

Dělám za vás všechno: platím účty, uklízím v domě, starám se o zvířata, pomáhám vám s řešením jakýchkoliv problémů. A co jsem dostala od vás na oplátku? Chomáč chlupů s rozpatlaným mangem na zemi.

Ale všechno má své meze!

Každý z vás se stal úspěšným člověkem. Můj muž má vynikající kariéru a děti jsou taky úspěšné. Jsem na vás velmi hrdá, věřte mi! Mou hlavní chybou bylo, že jsem se ztrácela v péči o vás a sama jsem se stala nenápadnou. Ne ochránkyně tepla domova ani krásná žena, ale prostě uklízečka!

Je pravda, sama na tom nesu svoji vinu. Velmi mi na vás záleží a vždy vás budu milovat. Ale něco podobného jsem očekávala i já od vás.

Pochopte, vždyť jsme rodina. Nejsme jen banda známých. Jsme rodina a měli bychom se navzájem podporovat a pomáhat si. Proto očekávám i já podporu od vás.

Neopouštím zcela své dosavadní povinnosti. Ale budu je dělat jen tehdy, když se mi bude chtít. Nebude těžké pro Vás si objednat si pizzu, že? A když budu mít inspiraci, budu Vás rozmazlovat dobrotami

Také mám svůj život!

Vaše milující matka a manželka.

Napište nám, co si myslíte o tomto dopise. Je to volání o pomoc, nebo skutečně statečný a efektivní krok při řešení tohoto problému?