Jordan byl součástí rodiny. Když jeho nevlastní matka skončila v nemocnici, celá rodina byla v šoku. Situace byla vážná a Ingeborg potřebovala ledvinu. Dostala se na seznam čekajících.

Po několika měsících jí sdělili, že se našel dárce. Tehdy jí Jordan prozradil tajemství, které před ní skrýval dlouhé 4 měsíce… Na následující straně do dozvíte, co to bylo.

Jordan se rozhodl, že už se déle nemůže dívat na utrpení ženy, která mu dlouhá léta byla skvělou matkou. Obětovala celý svůj život a chovala se k němu jako k vlastnímu. Rozhodl se zakročit. Když nemocnice potvrdila, že vhodným dárcem, neváhal ani vteřinu.

Mámě o tom neřekl ani slovo. Když podepsal veškeré dokumenty, prozradil jí, co se stalo. Chtěl jí poděkovat za všechnu tu lásku, kterou ho zahrnovala celý život.

Když se Ingoborg dozvěděla o plánech syna, naléhala, aby to už nedělal. Jako každá matka se bála o svého syna. Jordan ale už nechtěl změnit své rozhodnutí. Operace se u obou povedla a všechno dobře dopadlo. Teď už můžou vtipkovat, že je spájí něco biologického 🙂

Zdroj:sdilejte