Catherine „žila naplno“.

Ekaterina byla dobrá studentka, pilná, laskavá a nešetřila komplimenty. Byla jednou z těch studentů, kteří si dělali domácí úkoly a sdíleli je se všemi ostatními. + Dělala také různé věci, včetně jízdy na koni a hraní pozemního hokeje.

Bylo pozdě na podzim roku 2004, kdy Katherine při hokeji cítila bolest v rameni. Dívka si myslela, že jde jen o sportovní zranění. Ale v prosinci téhož roku jí byla diagnostikována epitelioidní sarkom. Lékaři jí objevili nádor v podpaží. Pak byli zděšeni, když zjistili, že se rakovina rozšířila do jejích plic a páteře.

Když byla dívka převezena do nemocnice, byla již zapsána do prezidentských voleb studentské rady a volby vyhrála! Když byla hospitalizována, připravovala se na kampaňový projev před studentskou radou. Představte si, že vyhrála!

Ekaterina neztratila svůj pozitivní přístup a rozhodla se podstoupit chemoterapii, radiační terapii a imunoterapii. Zároveň chodila do školy a účastnila se všeho, co dokázala, dokonce si zahrála školní hru loni na jaře. Úžasné, že?

Několik dní po plesu, který se konal 29. května, byla Katherine převezena do Bostonské dětské nemocnice, kde 2. srpna, necelý rok poté, co jí byla diagnostikována, zemřela.

Nyní její 4 nejbližší přátelé oblékají její modré šaty na ples na památku svého blízkého přítele a proces nazývají „Sisterhood Prom Dress Journey“.

Gillian, která je o rok mladší než Katherine, si nedávno oblékla modré šaty na svůj ples na střední škole v Arlingtonu.

Gillian Robespierre vyrůstala s Catherine v Arlingtonu a hrály lední hokej a pozemní hokej. Tady říká: „Rozhodně jsem měla pocit, že je pořád se mnou. Byl to pocit, že za nic na světě nevyměním. Toto je její vzpomínka a připomínka, že se musím držet. “

Tři z jejích přátel budou brzy mít tyto šaty na svůj ples!

Šaty na její ples 13. května 2017 bude nosit Emma Shamber, která chodí do školy ve východním Greenwichi. Poté ji bude nosit Lauren Horican na svém plesovém večeru 20. května příštího roku. Kari Blau přijde na řadu 2. června na střední škole v Beverly.

Její rodina byla tímto velkorysým a humánním gestem velmi dojatá.

Její matka řekla: „Pro rodiče, který přišel o dítě, je nejtěžší věc, že ​​si myslíte, že na něj lidé zapomenou, takže je pro ně velmi důležité tuto myšlenku podpořit. Skutečnost, že tato skupina dívek to chce dělat sama, je pro mě útěchou a pomáhá mi posunout se vpřed. “ Po tomto kroku mají pocit, jako by se jejich dcera vrátila.

Každý chce tuto chvíli zpět.

Její matka již obdržela dotazy od přátel, kteří chtějí příští rok nosit šaty své dcery, a od jejího bratrance, který je ještě na střední škole. Pokud se vám příběh líbil, určitě ho sdílejte se svými přáteli!

Zdroj:themood.site