Lidé se zelenýma očima se ve svém okolí těší značné autoritě. Bývají to skvělí organizátoři. Bez ohledu na svoji popularitu neusilují majitelé zelených očí o nějaké vůdcovství, přejí si však být váženi.

Vše, do čeho se pustí, dělají profesionálně. Než se rozhodnou, zváží pečlivě situaci a i za těžkých okolností dokážou najít východisko. Na život se dívají reálným zrakem. Nikdo však nemůže říci, že je zná opravdu dobře – dnes mohou být takoví a zítra úplně jiní. Lidé vybavení dobrou intuicí mívají často právě zelené oči. Jejich význam pro společnost je značný. Je mezi nimi mnoho věštců a extrasensů. Zelené oči často mívají lidé laskaví, čehož někdy okolí zneužívá. Osedlat si je ale nelze. Jejich hrdost jim brání něco podobného snášet.

Zelenoocí lidé jsou velmi citliví v milostných vztazích. Proto svou druhou půlku mohou hledat po celý život. Jsou něžní, laskaví a milí. Zranitelní v citech. Často jsou přirovnáváni ke kočkám: na první pohled nepřístupní a nezávislí. To však trvá jenom dotud, dokud není nastolena důvěra.

Zdroj:astroplus