5. Čichač
kapesníků Kapesníky mají příjemnou, jemnou vůni. Právě díky čichačům kapesníků si můžeme toto aroma vychutnat. Kontrolují, zda vůně kapesníku nedráždí vůni. Práce vypadá nádherně a snadno, ale takových testerů je po celém světě velmi málo.
i

6. Ovladač akce tělového krému
Název může být zavádějící, protože nejde o to, dávat na sebe pleťové vody a kontrolovat jejich účinnost. Nájemce má za úkol kontrolovat kůži ostatních lidí na hebkost, hydrataci a zlepšení vzhledu.


i

7. Kolejkowicz
Nikdo nemá rád fronty. Pokud mu za to nezaplatí. Kolejkowicz se na vás rád postaví ve frontě k lékaři nebo si koupí lístky na největší koncert sezóny.

8. Tester tobogánů
Kdo by nechtěl cestovat po celém světě a hrát si ve vodních zábavních parcích? Tester tobogánů je navržen tak, aby vyhodnotil rizika a zábavu, kterou při skluzu cítí.


Youtube / První volba
9. Sběrač hadího jedu
Je to velmi zodpovědná práce. Z hadího jedu se primárně vyrábí protilátka proti kousnutí. Takové vakcíny často zachraňují lidské životy.
10. Sběratel
červů Možná to není nejpříjemnější práce, ale někdo musí sbírat červy, aby si ostatní mohli koupit motivaci k rybaření. 11. Nahý model Nestačí se jen svléknout před skupinou cizích lidí. Poté, co překonáme stres a stud, musíme ještě několik hodin sedět na místě, aby umělci mohli zvěčnit náš čin na svém plátně.

12. Podpaží Sniffer
Nemyslím si, že by někdo chtěl cítit vůni podpaží někoho jiného. Kosmetické firmy ale na takové pozice najímají lidi, aby otestovali účinnost antiperspirantů. Někdy musí zaměstnanec očichat až 60 podpaží za hodinu … A jakou práci byste si vybrali a která je na vaší černé listině?

Zdroj:instahram