INTERPRETACE SNŮ

  1. Snář 21.století: do vašeho života přijde nové období. Vidět plačícího zesnulého – velké neshody a hádky.
  2. Orientální: objeví se problémy se zdravím.
  3. Císařský: události z minulosti vám nedají pokoj ani v současnosti.
  4. Idiomatický: náročné období je konečně pryč, nastavte se na klidný a harmonický život.
  5. Italský: hádka s přítelem – budete si horlivě bránit svůj názor.
  6. Pokud zesnulá matka vám ve snu pomáhá s domácími pracemi, pak je váš rodinný život v ohrožení.
  7. Líbání zesnulého ve snu – dlouhý a šťastný život.
  8. Pokud se vám ve snu zdál váš otec, pak nebudete dodržovat své sliby nebo se zadlužit. Pokud máte sen o zesnulé manželce nebo manželovi, pravděpodobně jste za jejich života nesplnili to, co jste jim slíbili. Pokuste o tom popřemýšlet a napravit to.

V případě, že přemýšlíte nad tím, proč se vám sní se zesnulou babičkou, dědečkem nebo jakoukoli blízkou osobou, ve většině případů jsou za tím promeškané příležitosti. Vždy si pamatujte, že nedokážete vrátit minulost. Neviňte se za chyby vaší minulosti.

Esoterici tvrdí, že po smrti se vztah s blízkým člověkem nekončí. Vždy mezi nimi existuje duchovní spojení, které je dostatečně silné na to, aby se objevily v jejich snech. Mrtví přišli požádat o pomoc, poprvé jejich duše trpí, aniž cítili i fyzickou bolest.

Pokud vás ve snu zemřelý požádá, aby abyste ho nakrmili, objali, políbili nebo zahřály, nelekejte se a neodmítejte to. Pouze tak může duše najít dlouho očekávaný klid.

Zhodnoďte svůj emoční stav po probuzení. Pokud jste klidní, pak si zesnulý člověk žije klidným posmrtným životem. Ale pokud se však vzbudíte se studeným potem nebo budete delší dobu v strachu, duše mrtvých trpí.

Nemusíte okamžitě hledat pomoc u vedu, léčitelů či senzibily. Riskujete nejen ztrátu času ale i peněz. Ve většině případů se zesnulí příbuzní objeví ve snu, protože si na něj vzpomenete. Byl to významný člověk ve vašem životě a zatím se vám s jeho ztrátou nepodařilo vyrovnat.

Nikdo neví vyvrátit existenci posmrtného života, stejně jako nikdo neví dokázat jeho opak. Naše těla nejsou věčné, proč ale odsuzujeme duši k utrpení? Pokud máte pocit úzkosti po setkání se se zesnulým v snu, pokuste se za něj pomodlit.

Svatí otcové doporučují, abyste snem nevěnovali přehnanou pozornost: „Ráno se vzbuďte, přečtěte si ranní modlitbu a pokračujte v každodenních rituálech. Můžete v kostele požádat o zádušní mši a zapálit svíčku pro klid zesnulého. Ten na druhém světě dostane Boží milost a váš pozemský modlitební „list lásky“.

Pokud se úzkostné sny nezastavují, záznam si večer kostelní svíčku a požádejte kněze o vysvěcení vašeho příbytku. V případě, že nemáte tu možnost zavolat si představitele církve, udělejte to sami. Nejdříve se 3x za sebou prežehnajte, přečtěte si modlitbu „Otče náš“ a požádejte o pomoc našeho Pána. Spolu se svíčkou přejíždějte ke všem rohům v místnostech a následně na to jejich pokropte svěcenou vodou. Celý proces ukončete slovy: „Pane, ať se stane vůle Tvá. Ne jak to chci já, ale jak to chceš Ty. „

Modlitba váš vždy uklidní. Nicméně, pokud z nějakého důvodu nedodržujete určité náboženské učení, obraťte se na psychologa. Odborník vám pomůže přežít celou situaci a porozumět celému problému. Neuzavírejte se do sebe a neduste v sobě nervozitu a neklid. V životě existují různé situace a někdy se v něm vyskytnou takové, na které potřebujete pomoc přátel.

I vy jste už zažili sny s vašimi zesnulými příbuznými nebo blízkými? Jak jste to překonali? Kladli jste tomu vůbec nějaký význam? Prozraďte nám vaše zážitky níže!

Zdroj:takprosto.cc