Zpráva o zradě jejího manžela byla pro Lee tvrdou ranou.

Když milující manželka a její přátelé vtrhli do motelového pokoje, kde se milenci schovávali, tři přátelé oběti jí strhli spodní prádlo a pevně ji drželi. Čtvrtý kamarád mezitím natáčel, jak Lee sama v gumových rukavicích natlačila horké chilli papričky do vagíny ženy.

Obrázky ukazují, jak se žena kroutí od nesnesitelného pocitu pálení, který jí způsobuje nejžhavější pepř na planetě. Po dokončení zamýšleného trestu zveřejnili Lee a její přátelé fotografie popravy na sociální sítě.

„Co chtěl můj manžel?“ Zeptal se Lee v doprovodných poznámkách. – Takže po tom budu šťastně žít v očekávání dne, kdy se mu narodí dítě?

Ale místo podpory se na ni většina vrhla rozzlobenými komentáři a vyhrožovala, že vše ukáže policii. Mnozí se ptali, proč to neudělala se svým manželem.

„Ženy mohou snadno odpustit, ale nikdy nezapomenou.“ Žárlivost je bolestivá. Dozví se to, “řekla Liu Chanel s odkazem na svou oběť.

Samotná oběť se buď cítí provinile, nebo je zaplavena trapností – ale po celou dobu, co uběhla, napsala prohlášení o útoku, ale státní zastupitelství může vznést obvinění i v případě, že taková stížnost neexistuje. Maximální trest, který hrozí kruté Vietnamce, jsou však správní sankce a pokuta od 140 do 200 USD.

Zdroj:mir.ru