Pohár číslo 3

Díky velmi ručně vyráběnému formátu jsou ti, kteří si vyberou tento hrnek, obvykle velmi připoutáni ke svým vzpomínkám. Přiznejte, že jste obvykle velmi nostalgičtí. Na tom není nic špatného, ​​ale toto chování může být důvodem, proč se nemůžete pohnout kupředu, protože stále přebýváte v minulosti.

Pohár číslo 4

Tento hrnek má velmi jednoduchý design a ten, kdo si jej vybere, je někdo, kdo umí relaxovat, má něhu a schopnost zůstat v klidu ve stresu. Je však třeba přiznat, že tito lidé se také často zdržují říkat, co doopravdy cítí.

Pohár číslo 5

Jste velmi čestný a empatický člověk, který žije v souladu s vaším svědomím. Od přírody jsi ke všem laskavý a přítulný. Máte rádi zvířata a přírodu. Obklopen přírodou vám dodá vitalitu. Můžete také říci, že jste docela plachý člověk.

Pohár číslo 6

Kdo si vybral tento hrnek, ví, jak žít život naplno a užívat si každou vteřinu, kterou mají. Z tohoto důvodu se rád obklopuje lidmi, kteří sdílejí jeho vkus. Váš optimismus je nakažlivý. Lidé tedy milují vaši společnost. Jste skvělý hostitel večírku a vysněný přítel.

Zdroj.esoteric