Červen – Tito nesmírně zvědaví lidé jsou připraveni vyzkoušet všechny možné pózy, které existují, a další koření, které ze sexu udělají ještě intenzivnější zážitek. Pokud máte rádi špinavé řeči, je to osoba pro vás, a pokud je sex po telefonu něco, co vás vzrušuje, je to vaše spřízněná duše.

Červenec – Aby s těmito lidmi vůbec mohlo dojít k sexu, musí cítit citové spojení. Potřebují se s partnerem cítit bezpečně, a jakmile se to stane, není nic, co by pro partnera neudělali. Jsou skvělí milenci, protože milují potěšit svého partnera a vlají kolem sebe.

Srpen – Tito lidé se zmítají mezi dvěma extrémy – buď jsou extrémně sobečtí, nebo jsou extrémně štědří. Buď bude chtít své partnerce poskytnout naprosto vše, co si bude přát, nebo se prostě otočí a půjde spát s někým jiným. Nesnáší, když jim někdo říká, co mají dělat v posteli, a rádi předvádějí své sexuální dovednosti.
Září – Jedná se o velmi vášnivé lidi, kteří se však vždy snaží ovládat své emoce, takže co se týče sexu, potřebují značné množství času, aby se plně uvolnili a umožnili si skvělý orgasmus. Do sexu sice neskočí po hlavě, ale jakmile ucítí citové spojení, není nic, co by pro svého partnera neudělali.

Říjen – Nakreslí vám vše, co vás s nimi čeká, seznámí vás se vším, co můžete očekávat a pocity, které vás budou prostupovat. Užije si celý proces svádění a předehry a bude se snažit, aby zážitek trval tak dlouho, jak bude potřeba. Těmto lidem možná chybí vášeň, ale vynahrazují to velkou pozorností, šarmem a romantikou.

Listopad – Tito lidé jsou chodící definicí vášnivého sexu. Chtějí svého partnera vlastnit a chtějí, aby partner vlastnil je, a jsou ochotni udělat cokoliv, aby toho dosáhli. V sexu vyzkouší vše, co se zkusit dá, jen aby mohli říct, že něco dokázali, hlásí Avaz.ba.

Prosinec – Lidé narození v prosinci jsou v posteli velmi kreativní. Milují vymýšlení příběhů, her a různých rolí pro sebe a svého partnera. Často je těžké se s nimi hlouběji spojit, ale proto je sex s nimi pokaždé zábavným zážitkem.