Jak rozpoznat negativní energie ve vašem domě pomocí nádoby s vodou

Vstoupili jste někdy do místnosti a cítili těžkou tmavou energii, někdy strašidelný pocit? Nebo naopak, místo, které se cítite lehce a inspirativně? Toto se může uplatnit i na lidi. Někteří mají kolem nich dobré nebo špatné vibrace.

Moje primární koncentrace na univerzitě v Michiganu byla studie vědomí a zkoumali jsme, jak mohou lidé, neživé objekty a prostory udržet energetické zbytky. Je to tak, jako by se emoční energie mohla přidat k věcem a přežít. Zdá se také, že může přispět k podpoře léčení nebo nemoci v závislosti na přítomné energie.

Před pár desítkami let doktor Emoto dokázal, že lidská emoční energie skutečně ovlivňuje fyzický svět kolem nás. Konkrétně udělal několik experimentů, které prokázaly fyzický účinek myšlenek, slov, emocí a hudby na krystalickou strukturu vody.

Když budete příště chtít křičet, váš partner, děti nebo domácí zvířata si jen pamatují, že vaše energie má doslova vliv na samotné buňky založené na vodě v těle. Dobrou zprávou je, že opak je pravdou. Můžeme milovat – na naše lidi a vyjádřit laskavost, která je uzdraví a vyživuje.

Níže je opravdu skvělý související experiment, který vyzkoušejte pro sebe.Negativní vodní pas

Složení:

  • 2 lžíce bílý ocet
  • 2 čajové lžičky granulované soli
  • 16 uncí filtrované vody

Směry:

Získejte čirý sklo a přidejte všechny složky a dobře promíchejte po dobu 60 sekund. Umístěte sklo na místo, kde strávíte spoustu času a nechte ho tam na jeden celý den. Zkontrolujte, zda sůl stoupá, když se zastaví, zachytilo veškerou negativní energii a můžete očistit další část domu.

Zdroj:baby-rady.sk