Znamení Blíženci

O těchto ženách se říká, že jsou velmi přelétavé. Mají výborný odhad na lidi. Svého partnera vždy dobře znají. S partnerem si musí rozumět ve všech důležitých věcech jinak to nikdy nebude fungovat. Stejně tak vyhledává partnera se společnými zájmy. Děti vede k odpovědnosti.

Znamení Beran

Ženy v tomto znamení jsou nepolapitelné. Stejně tak jsou tvrdohlavé a nemají problém poradit si i bez muže. Pokud si je však muž získá jsou věrné a oddané, ale to neznamená, že se tak jednoduše vzdává své milované svobody.

Znamení Rak

Toto znamení je podle hvězd pro partnerství přímo stvořené. Vynikají mnoha vlastnostmi. Račice jsou opatrné a skromné. Stejně jsou i krásné a za sporákem jim to nedělá žádný problém. Také si nerady stěžují a problémy se vždy snaží vyřešit s chladnou hlavou.

Znamení Vodnář

Ženy v tomto znamení jsou velmi jemné, ale to neznamená, že se budete nudit. Právě naopak. Vše dokážou obrátit v zábavu. Tyto ženy jsou nedobytné, proto to raději mnozí muži vzdají než aby se měly dále snažit. Získat si tyto ženy je sice těžké a často berou muže jako kratochvíli, ale tato snaha se může vyplatit.

Znamení Ryby

Ženy jsou obecně náladové, ale Ryby v tom excelují. Jsou i pořádně nerozhodné, a proto se může stát, že vyjdou s prázdnou. Muže na nich přitahuje jejich tajemnost. Jejich nevinný vzhled také může občas lhát. Pokud se však zamilují, milují upřímně a jsou ochotné pro partnera udělat opravdu všechno.

Znamení Štír

Toto znamení nelze přehlédnout. Oplývají neuvěřitelnou krásou a inteligencí. Muže si velmi rychle podmaní a může se stát, že se stane pouze loutkou v jejích rukou. Má ráda mírnou provokaci. Domácnost ráda drží pod palcem ona, ale zároveň se stará, aby byli lidé v jejím okolí šťastní a spokojení.

Zdroj:Cool