Třetí obálka


Nakonec budete mít čas na komunikaci s rodinou a přáteli. Možná máte nevyřešené otázky kvůli předchozím opomenutím nebo minulým stížnostem. Budete mít možnost komunikovat se svými blízkými, vyjasňovat situace, kvůli nimž se cítíte „na místě“, nebo se možná urazí někdo, kdo je vám blízký. Vždy existuje něco, o čem všichni mlčí. Změny ve vašem životě jsou spojeny s tímto obdobím. A hodně na tom záleží.


Čtvrtá obálka


Čeká na vás romantické období a velká láska. Pokud jste již ve vztahu, váš život se probleskne duhovými barvami. Zamilujete se do hlavy. Bude to pro vás velmi neočekávané a příjemné.
Pokud ještě nemáte pár, brzy se setkáte s osobou, která je pro vás určena. Okamžitě to budete cítit. Pokud tento člověk není svobodný, bojujte za něj se vší silou.


Pátá obálka
Čeká vás zábavné období. Uvolníte se a budete se bavit. Můžete chatovat s přáteli, i když se počasí mimo okno nesměje. Možná se seznámíte s novými, přinesou vám něco nového a užitečného do vašeho života.

Na chvíli můžete zapomenout na problémy s lisováním. A pokud plánujete výlet na dlouhou dobu za účelem změny krajiny, neváhejte vyrazit na cestu. Vaše dovolená bude úspěšná.

Šestá obálka


Tvrdě jste pracovali. Bylo období, kdy jste museli neúnavně pracovat. Jste unavení a opravdu si chcete odpočinout od všeho. Zkuste se obklopit lidmi, s nimiž se cítíte nejpohodlnější. Kdo nebude mluvit o práci a podnikání.
Za svou práci získáte odměnu a vysoký růst. Ale to vás nebude trápit. Ani promo akce vám nepřinese více práce. Budete se cítit přesně tam, kam patříte. S tím, čeho jste dosáhli, budete spokojeni a spokojeni.

Zdroj:esoteric.blok.ru