2 strom

Vaši předkové vám dali schopnost povznést se nad jakoukoli negativní situaci a uzdravit se. Jste člověk, který bez námahy nachází cestu ven z obtížných okolností. Snadno procházíte životem a jste chráněni vyššími silami. Nebojte se žárlivců a nepřátel, nebudou vám moci vážně ublížit, protože máte velmi silnou obranu.

Stejně tak vás štěstí provází v lásce a ve vztazích. Pro mnohé jste velmi atraktivní člověk, takže budete mít vždy na výběr. Nebojte se konkurentů. Jste schopni porazit a bránit své zájmy.

3 strom

Máte velmi silnou rodinu, zejména z otcovy strany. Předkové vašeho otce byli pravděpodobně velmi bohatí lidé, kteří měli dostatek moci. Byli to oni, kdo vám přinesl úspěch v práci a s penězi. Víte, jak rozumně vydělávat, šetřit a utrácet peníze. Jste úspěšní v práci i kariéře. To není jen zásluha vašich předků, ale také váš přirozený smysl pro zodpovědnost a takt. Víte, jak dokončit, co jste začali, a práci děláte svědomitě.

Peněz budete mít vždy dost. Nebojte se začít podnikat, bude úspěšné. Pokud chcete změnit zaměstnání nebo druh činnosti, nebojte se a nedržte se toho, co je staré. Vaši předci vás vždy nevědomky dovedou k lepším příjmům a podmínkám. Umět je včas slyšet,