Pokud jste si vybrali silné oko číslo dvě:

Toto mocné oko je znamením, že dny, které přijdou, budou bolestivé a těžké. Je nám líto, že to musíme říci, ale je jisté, že někdo, na kom vám záleží, bude zklamán. Nebudete vědět, jak se chovat, ale jediné, co můžeme říci, je pamatovat si, že vše má svůj začátek a konec. To je velmi důležité říci.

Takže, protože nemáte dobré dny, musíte mít na paměti, že každý z nás si někdy musí projít peklem, aby se dostal do nebe. Tak to bude i ve vašem případě. Zatněte zuby a dívejte se na vše, co se stane, jako na jednu důležitou životní lekci. Pochopit, že ne všichni jsou špatní, ale ani dobří, a že se musíte naučit rozlišovat jedno od druhého.

Je pravda, že někdo, na kom vám záleží, vám zlomí srdce, ale vy jste silnější, než si myslíte a nakonec dokážete vše obrátit ve svůj prospěch.

 Pokud jste zvolili mocné oko číslo tři

Pokud je to silné oko podle vašeho výběru, v žádném případě se nevzdávejte toho, co chcete. Jste člověk, který je vytrvalý ve svých touhách a který se nikdy nevzdává toho, co zamýšlí udělat.

Blízká budoucnost vám přináší řadu odměn za vaši práci a úsilí. Získáte uznání na pracovním poli a novou šanci na úspěch, ale to není vše.

Je možné, že dostanete příležitost ujistit se, že je ve vaší blízkosti někdo, kdo od vás chce mnohem víc než přátelství. Rozhodnutí, zda tomu člověku dáte šanci, nebo ne, je na vás… Faktem však je, že není pochyb o tom, že tomu člověku skutečně záleží.

Že je připravena dokázat vám svou lásku v akci, ale také vám ukázat, co je pravá láska. Faktem je, že si zasloužíte štěstí. Že jste konečně na cestě k jeho dosažení.

Zdroj.esoteric