Broskev
Tento odstín ukazuje, že jste laskavý a štědrý člověk. Záleží vám na vaší rodině a přátelích. Můžete přepnout na tuto barvu a získat pozitivní postoj od cizinců. 
Horká růžová
Tato rtěnka ukazuje, že máte rádi dobrodružství. Pokud použijete tuto barvu, znamená to, že se nebojíte ukázat svou divokou stránku světu. Vaše oblíbené slovo může být ano. Říkáte ano novým dobrodružstvím, novým lidem, novým zážitkům. Existuje jen velmi málo věcí, které vás děsí.


Třešeň
Jste v žádném spěchu dostat to, co chcete. Užijete si každý aspekt života a lásky žijící v tuto chvíli. Když přijde na lásku, dostanete vzrušení z pronásledování.

světle růžová
Pokud nosíte růžovou rtěnku, jste ten, kdo má obdiv. Tento odstín říká světu, že máte rádi věci, které jsou roztomilé a příjemné. Milujete děti a zvířata. 

Béžová
Cítíte, že jste hluboce spojeni s přírodou, zvířaty a světem kolem vás. Nezajímají vás povrchní zážitky nebo mělké vztahy. Význam najdete ve všem, co vidíte a děláte.


Rtěnka v jedinečné barvě
Modrá, zelená, žlutá atd. – je to všechno o kreativitě.
Když použijete tyto barvy, máte živou fantazii. Můžete být introvertní nebo extrovertní, ale kreativita a umění zabírají většinu vašeho života.

 
Černá
Černá rtěnka neznamená, že jste negativní nebo naštvaný člověk, ukazuje, že máte temnou stránku.
Pravděpodobně máte temný smysl pro humor. Je opravdu zábavné prozkoumat temnou stránku.

Zdroj:esoteric.ru