Kytice -2-
Největší překážkou jakéhokoli úspěchu bude únava a pokušení prostě strávit den a nesnažit se o nic velkého. Nenechte apatii zničit váš potenciál pro velikost!
Nikdy nebudete úspěšní, dokud nebudete dostatečně tvrdě pracovat. Každý úspěch pochází z neustálého boje o dosažení cílů. Na cestě bude mnoho překážek, takže buďte připraveni. Nenechte je držet zpátky.
Říkají, že láska je magie. To je pravda, a proto vás překvapí nepředstavitelným způsobem. Síla lásky je stejně nepochopitelná jako slunce. Vyzařujte tedy do svého okolí paprsky lásky a užívejte si sprchy štěstí.
Není nic lepšího, než být v dobré pozici a vědět, že si to svou tvrdou prací zasloužíte. Až si příště užijete luxus, připomeňte si, jak jste ze sebe udělali osobu, kterou jste dnes, a pyšte se na sebe.


Kytice -3-
Odmítnutí je přirozená lidská reakce. Ale vzdát se, nedělat nic a stále čekat na štěstí je prostě hloupé. Pokud chcete, aby vám přišlo štěstí, musíte se spojit a pracovat na tom.
Někdy musíte posoudit, kolik stojí za to si stát. I když máte pravdu, když argumentujete a prokazujete svůj názor někomu, kdo je příliš tvrdohlavý na to, aby připustil, že fakta dokazují, že se mýlí, prostě je ignorujte a pokračujte.
Pokud jde o lásku, nesnažte se vypadat lépe, než kým skutečně jste. Buďte vždy tím, kým jste. Buďte si jisti a zůstaňte u těch, kteří si vás váží.
Někdy z vašich koníčků vyděláte peníze. Přemýšlejte o svých zájmech a staňte se odborníkem v této oblasti. Vydělávejte peníze za poskytování užitečných služeb.

Zdroj:Esoteric.ru