Obrázek 2: Síla

Vaše odolnost byla v poslední době hodně zkoušena. Máte pocit, že problémy jsou čím dál složitější a že společnosti jsou stále menší a menší. Ve skutečnosti pro vás život nikdy nebyl tak těžký a dokonce vás to nutí věřit, že svět je proti vám.

Odstraňte tento způsob myšlení, protože to není pravda. Nejste zkoušeni proto, že si vás neváží, ale protože jste velmi silní a život je vždy o něco těžší pro ty, kteří mají silnějšího ducha a duši než průměrný člověk.

Vaše problémy mohou být velké, ale vaše vítězství budou ještě větší, než si myslíte. Nenechte se ovládat negativními myšlenkami, jste více než schopni překonat jakékoli překážky .

Vesmír ve vás věří, chce vás vidět vyhrát, a tak vám dává příležitost přijmout výzvy. Respektujte tuto příležitost a udělejte maximum a vaše vítězství bude zcela u konce!

Obrázek 3: Naděje
Jsi člověk vyvolený, aby změnil svět k lepšímu. Laskavost ve vašem srdci to jasně dokazuje.

V poslední době jste ve svém osobním životě čelili mnoha problémům, neustále jste kritizováni, vtipkovali a sabotovali, což vás nutí zpochybňovat svou hodnotu a svůj účel.

Nenechte se tímto postojem osobně napadnout. Slabí a beznadějní lidé se vždy snaží snižovat ty, kteří něco dělají. Dobrá energie je vždy na vaší straně a to nedovolí, aby vás zlo těchto lidí ovlivnilo. Udržujte si naději, protože tak najdete a rozšíříte své světlo po celém světě!

Zdroj.esoteric