Obrázek 2: Síla

Vaše odolnost byla v poslední době hodně zkoušena. Máte pocit, že problémy jsou čím dál složitější a že společnosti jsou stále menší a menší. Ve skutečnosti pro vás život nikdy nebyl tak těžký a dokonce vás to nutí věřit, že svět je proti vám.

Odstraňte tento způsob myšlení, protože to není pravda. Nejste zkoušeni proto, že si vás neváží, ale proto, že jste velmi silní a život je vždy o něco těžší pro ty, kteří mají silnějšího ducha a duši než průměrný člověk.

Vaše problémy mohou být velké, ale vaše vítězství budou ještě větší, než si myslíte. Nenechte se ovládat negativními myšlenkami, jste více než schopni  překonat jakékoli překážky .

Vesmír ve vás věří, chce vás vidět vyhrát, a tak vám dává příležitost přijmout výzvy. Respektujte tuto příležitost a udělejte maximum a vaše vítězství bude zcela u konce!

Obrázek 3: Naděje

Jsi člověk vyvolený, aby změnil svět k lepšímu. Laskavost ve vašem srdci to jasně dokazuje.

V poslední době jste ve svém osobním životě čelili spoustě problémů, neustále jste kritizováni, vtipkovali a sabotovali, což vás nutí pochybovat o své hodnotě a o svém účelu.

Nenechte se tímto postojem osobně napadnout. Slabí a beznadějní lidé se vždy snaží snižovat ty, kteří něco dělají. Dobrá energie je vždy na vaší straně a to nedovolí, aby vás zlo těchto lidí ovlivnilo. Udržujte si naději, protože tímto způsobem najdete a rozšíříte své světlo po celém světě!

Zdroj:esoteric