Kytice č. 3
Máte mnoho ctností. Jste čestní, upřímní a pokorní. Dobře podporujete ostatní a staráte se o své přátele a rodinu. Vypadáte jako ideální kandidát na roli přítele, manželky nebo matky.
Vážíte si rodinných hodnot. Bude se vám dařit s někým, kdo si vás váží a dokáže se o vás postarat.
Ženy jako vy často zůstávají věrné své první lásce po celý život, což je velmi krásné a romantické, ale ne vždy je dělá šťastnými. Někdy stojí za to čekat na osobu, kterou hledáte, nebo riskovat ukončení vztahu, který je nešťastný.


Kytice č. 4
Máte spoustu pozitivní energie a infikujete ostatní optimismem a váš smích může každého odzbrojit a zahřát i to nejchladnější srdce.
Za minutu máte miliardu nápadů a rádi je oživíte. Lidé vás popisují jako šíleného a šíleného. Mnoho lidí vás miluje.
Problém však je, že se s nimi chcete spřátelit a tajně doufají v další. Mnoho lidí se do vás často zamiluje, protože kombinujete vlastnosti krásné ženy a dobrého přítele.


Kytice č. 5
Jste krásná žena, zvenčí i zevnitř. Přikládáte svému vzhledu velkou důležitost, ale nezanedbávejte svoji postavu. Nikdy nesoudíte ostatní lidi a ke každému se chováte s náležitou úctou.
Máte jedinečnou intuici, která vám umožní dešifrovat ostatní během několika okamžiků. Příroda vás obdarovala výjimečným soucitem, intuicí a šestým smyslem.
Přátelé o vás často mluví jako o osobním poradci. Důvěřují vám, ochotně připouštějí problémy a přijdou o radu. Muži vás mají také velmi rádi.


Kytice č. 6
Patříte k ženám, které jsou plné rozporů. Jste chladní a vzdálení, ale máte v sobě také oheň. Jste nestálý a nepředvídatelný. Je těžké pochopit a zkrotit.
Přitahujete muže a okouzlíte je svou osobností, ale také je tím vystrašíte. Když se někomu podaří získat vaše srdce, budete mu věrní po zbytek svého života a jste připraveni s ním projít ohněm, vodou a měděnými trubkami.

Zdroj.esoteric.ru