Pokud jste si vybrali motýla číslo 2

Jste kreativní člověk se spoustou talentů a schopností. Máte jemnou a zranitelnou duši, i když jen málo lidí o tom ví. Procházíš životem se smíchem …

Vaším hlavním nepřítelem jsou pochybnosti a pochybnosti o sobě. Vesmír vám radí, abyste se více spoléhali na své vlastní síly a věřili svému srdci.

Pokud jste si vybrali motýla číslo 3

Jste citlivá osoba, máte určité spojení s druhým světem. Máte silnou intuici, někdy máte prorocké sny, můžete snadno cítit dobrého nebo špatného člověka před sebou.

Jste velmi upřímní, takže je někdy těžké s vámi komunikovat. Vesmír vám radí, abyste se nerozčilovali kvůli činům jiných lidí, ale abyste hledali „své“, ty, u nichž můžete beze strachu plně otevřít svou duši.

Pokud jste si vybrali motýla číslo 4

Jste mužem kontrastů. Vaše nálada se často mění, někdy můžete být jemní, někdy silní. Lidé se do vás často zamilují, ale vy jen zřídka a navždy. Neodpouštějte podvádění.

Často si děláte starosti s maličkostmi. Vesmír vám radí, abyste nevěnovali pozornost smutným maličkostem v životě. Obklopte se krásnými předměty, obklopte se dobrými lidmi a všechno bude v pořádku.

Zdroj.esoteric