4. Čeká vás velmi kreativní období, které vás trochu vysune z vaší komfortní zóny. Věřte si trochu víc, jste mnohem silnější, než jste si dosud mysleli. Jste velmi kreativní a vynalézaví, dokážete se vymyslet v každé situaci.

5. Věnujte více pozornosti lidem kolem sebe, protože jste v poslední době velmi zanedbávali své přátele a nejbližší. Připravte se na malý rodinný výlet, vyrazte na párty se svými přáteli.

6. Neporovnávejte se s ostatními, každý má svůj vlastní životní rytmus. Nemůžete neustále trávit život tím, že to je standard. Konečně nadešel čas, abyste se vydali vlastní cestou. Nejste na nikom závislí, můžete žít tak, jak vám velí srdce.

7. Využijte posledních pár měsíců a věnujte se trochu více svým věcem. Bylo by dobré, kdybyste se mohli rozhodnout, co je ve vašem životě opravdu důležité. Buďte trochu sebevědomější a uvědomíte si, že ke štěstí opravdu nepotřebujete mnoho.

8. Váš život je nyní velmi stresující a přeplněný, budete si potřebovat trochu odpočinout, protože jinak byste mohli dokonce onemocnět. Nejlepší by bylo strávit zimní prázdniny a dokonce i Vánoce ve wellness hotelu se svými blízkými

Zdroj:esoteric