Varianta 2.V Hierophant
První věc, kterou zde chci poznamenat, je to, že u některých se ztratí situace oficiálního manželství nebo návrh na uzavření unie. Obecně platí, že pokud jste ve vztahu, pak budete mít období rostoucí důvěry a vzájemné přitažlivosti. Ke svému partnerství přistoupíte s velkou moudrostí a touhou vytvořit silné, tradiční vztahy.
Pokud nejste pár, pravděpodobně se setkáte s někým, kdo bude mít na vás silný vliv, pokud jde o váš světonázor. Může se stát vaším učitelem nebo mentorem. Pro tebe bude jeho názor velmi důležitý, s největší pravděpodobností bude starší než ty ve věku nebo sofistikovanější zkušenosti.


Možnost 3. Devět pohárů

V nadcházejícím měsíci na vás čeká nádherné období, kdy se vaše sny a touhy mohou splnit. Pokud jste ve vztahu, pak se budou vyvíjet velmi příznivě. Pochopíte, že vaše unie je plná mísa, která uspokojí všechny vaše emoční potřeby.
Pokud nejste ve vztahu, ale těšíte se na příjemné seznámení, pak je vysoká pravděpodobnost, že k tomu dojde v příštím měsíci. Pro ty, kteří stále pochybují, zda potřebuje vztah, tato karta naznačuje, že se budete cítit skvěle, aniž byste měli partnera. Ve volném letu budete velmi pohodlně a emočně harmoničtí, můžete se příjemně bavit a užívat si života.

Zdroj:Esoteric.ru