20 – Tygří oko

Je na čase si splnit sen nebo plánovaný projekt. Sedněte si potichu s myšlenkou v hlavě a představte si přesnou implementaci krok za krokem. Sedm let štěstí čeká, pokud se po lajkování a zadání „hodně štěstí“ posunete dolů!

21 – Zinek

Zažijete obrovský příliv energie do svého života. Váš život a vztahy se budou zdát mnohem transparentnější a čistší. Sedm let štěstí čeká, pokud se po lajkování a zadání „hodně štěstí“ posunete dolů!

22 – Achát

Musíte tiše přemýšlet o svém smyslu života. Jste rozhodně a odhodlaně na cestě, po které se musíte vydat, nebo se jen naivně touláte tam, kde na to máte chuť? Sedm let štěstí čeká, pokud se po lajkování a zadání „hodně štěstí“ posunete dolů!

23 – Amazon

Propojením se svými interními prostředky musíte překonat komunikační bariéru. Seberte veškerou odvahu a podělte se o svůj upřímný názor. Sedm let štěstí čeká, pokud se po lajkování a zadání „hodně štěstí“ posunete dolů!

24 – Měsíční kámen

Je čas rozpoznat ženskou sílu v sobě a ocenit ji. Můžete dosáhnout mnohem více a projít tím mnohem dále, než si myslíte. Sedm let štěstí čeká, pokud se po lajkování a zadání „hodně štěstí“ posunete dolů!

25 – Požární sloupy

Je čas soustředit se na lásku a emoce. Vážíte si sebe, posloucháte slovo svého srdce? Převezměte odpovědnost za své činy a rozpusťte svoji karmu. Sedm let štěstí čeká, pokud se po lajkování a zadání „hodně štěstí“ posunete dolů!

26 – Pyrit

Je na čase otevřít mysl a rozpoznat kreativitu, která je ve vás. Říká vám, abyste již déle neodkládali, ale podnikli kroky, pokud chcete uspět. Sedm let štěstí čeká, pokud se po lajkování a zadání „hodně štěstí“ posunete dolů!

27 – Cordierit

Nejprve se musíte vypořádat se svým tělem, teprve potom můžete přejít do duchovní roviny. Založte svůj duchovní rozvoj posílením svého fyzického zdraví. Sedm let štěstí čeká, pokud se po lajkování a zadání „hodně štěstí“ posunete dolů!

Zdroj.esoteric