Cesta číslo 3

Nejprve se dobře zamyslete a zvažte každý problém, nejste z těch, kteří by spěchali. Kladete otázky a hledáte odpovědi. Občas ztratíte směr, ale to vám nevadí. Zatímco někteří lidé se bojí ticha a neznáma, vy v tom prosperujete. Jste klidní a ohleduplní a vaše city jsou velmi hluboké. I když máte rádi samotu, máte rádi společnost. Jste citliví a soucitní a vyzařujete upřímnost.

Volbou této cesty dáváte najevo, že jste introvertní, toulavá duše. Život je pro vás velkým dobrodružstvím, ale cesta nakonec zmizí a my nevidíme, kam šla. Možná je čas zamyslet se nad jasností své cesty a využít všechny své brilantní postřehy. Vaše klidná energie je uklidňující silou a vaše zvědavost je osvěžující, ale někdy do ní zapojíte i další lidi. Užijete si to víc, než si myslíte.

Cesta číslo 4

Jste náladová duše se silným smyslem pro humor. Přitahují vás honosné a jedinečné věci a váš život je plný barev. Jste vášniví se smyslem pro drama a váš živý duch okouzluje každého kolem vás.

Volbou této cesty je jasné, že se více díváte na oblohu, než kam šlapete. Brzy vám něco přijde, tak se občas dívejte dopředu. Bojíte se to potkat, ale ne. Budoucnost není nikdy tak děsivá, jak si myslíte. Lidé získávají energii z vašeho humoru a brilantnosti, ale ukažte jim, že to umíte být i vážní.

I když cestujete sólo, ukazujete také, že toužíte po úkrytu a ochraně. Přestože nejste zvyklí chodit za světla, čeká vás na konci cesty. Nebojte se, oči se změně přizpůsobí a vy v tom najdete krásu. Váš soukromý svět je krásný, tak občas pozvěte lidi „dovnitř“. Zvlášť teď, když je čas zazářit.