Jeptiška – minulost

Interpretujte minulost jako odrazový můstek do současnosti. Neohlížejte se příliš daleko, ať už jde o dobré nebo špatné věci. Nedovolte, aby vám věci z minulosti byly překážkou.

On – Modlitba

Dopřejte si božského ducha, který podporuje všechna stvoření světa. Nabídněte svou lásku Zdroji, aby mohla přijít na všechna stvoření. Pochopte sílu čisté touhy v pokoře.

Gimel – potěšení

Radost snadno vstoupí do vašeho života a zvedne vás, když se cítíte unavení. Udělejte si čas a staňte se hráčem a uvědomte si, že život je úžasný. Důvěřujte procesu života a nechte ho, aby vám přinesl dobré věci.

Pe- Stabilita

Je čas vyhodnotit základní struktury, na nichž je váš život založen. Odstraňte ze svého života vše, co není pravda. Umístěte rámec, na kterém můžete budovat svou budoucnost.

Pesh – návrat

Je čas na odpočinek. Oceníte věci, kterých jste doposud dosáhli, a děkujete za ně. Gratulujte si k úspěchům, odvaze a vytrvalosti. Relaxujte u dobrého filmu, projděte se nebo se uklidněte.

Kuff – Oslava

Zjistěte, jak oslavit všechny cenné věci ve vašem životě. Nečekejte na narozeniny nebo na významnější událost. Oslavte také malé věci. Pozvěte své blízké bez důvodu!

Mem – Dokonalost

Když procházíte zvláštním okamžikem, vždy se ho snažíte zmrazit, aby vše zůstalo po celou dobu perfektní. Nedělejte to, protože to může blokovat přirozený a nepřetržitý tok věcí, což vždy vede k větším věcem. Nemůžeme říci, že to či ono je dokonalejší než ostatní, protože celý vesmír je konstruován a funguje přesně tak, jak by měl. Proto není nic méně než dokonalého!

Schin – naděje

I v nejtemnějších dobách jsme schopni zapálit svíčku. I ten nejmenší paprsek naděje může vyrůst největším proudem světla Božské radosti, který svítí na každého.

Ain – Archa

Dejte si šanci na klid a relaxaci. Ve vašem srdci je klidné místo, které můžete pravidelně navštěvovat, nejen abyste se zeptali nebo našli odpověď, ale prostě tam byli. Jako meditační místnost, kde můžete zůstat v klidu.

Zade – poustevník

Udělejte si čas na ústup z každodenního světa a důkladněji prozkoumejte svůj život. Moudře zvažte, kam jedete a jak blízko či daleko od toho, co je pro vás ideální. Poslouchejte reakci svého srdce.

Samech – kreativita

Pokud chcete ve svém životě vytvářet nové věci, buďte při svých akcích hraví a lehcí. Zaměřte se na své cíle, ale nebuďte na sebe příliš přísní, nechte Vesmír pomoci také vám, podporovaný energií.

Samach – Moudrost

Máte veškerou moudrost žít plnohodnotný život. Najdete ho ve svém srdci a můžete se na něj kdykoli obrátit. Nasloucháním této moudrosti můžete vždy bez výjimky učinit nejpravdivější rozhodnutí a být v souladu s vaší cestou.

Zdroj.esoteric