Strom číslo 3

Nebojácnost je vaší silnou stránkou. Jste velmi statečný člověk a vaši odvahu lze jen závidět. Nebojte se problémů, i těch nejzávažnějších. Jste si jisti, že když je člověk naživu, dokáže si poradit s čímkoli. Nikdy se nevzdáváte a zasloužíte si za to pochvalu. Jste skutečným motivátorem a duchovním průvodcem pro lidi kolem vás. Lidé ve vás vidí podporu, a tak vás často žádají o pomoc. Nebojte se riskovat a dělat správnou věc!

Strom číslo 4

Vyznačujete se odhodláním. Jste vytrvalý a praktický člověk, který ví, jak věci dělat. Usilujete o úspěch, máte sílu vůle a talentu. Chcete, aby vás práce, kterou děláte, bavila. Je jedno, jestli jde o práci nebo kreativitu. Pokud vás něco zaujme, jste připraveni hory přenášet. Máte nevyčerpatelnou zásobu energie, kterou sdílíte s lidmi kolem sebe.

Strom číslo 5

Vaší dominantní vlastností je kreativita. Jste autentický člověk s různými talenty. Do jisté míry jste estét. Milujete umění, krásu a jednoduchá potěšení. Vyhýbáte se nebezpečným situacím a milujete příjemné prostředí. Klid a ticho jsou pro vás důležité, protože shon a hluk vás stresují. Cítíte se pohodlně, když jste sami se sebou. Nemáte vůbec mnoho přátel, ale jste celým srdcem připoutáni ke svému okruhu lidí.

Strom číslo 6

Vyznačujete se tajemnem. Jste člověk s hlubokým vnitřním klidem. Své plány a zážitky si necháte pro sebe. Kolem vás je málo lidí, ale jsou to ti, kterým důvěřujete. Jste slušný a loajální člověk. Mnozí vás obdivují a nenechají si ujít příležitost si s vámi popovídat. Pro většinu lidí jste záhadou.

Zdroj.esoteric