Šaty číslo 3
Musíte být opatrní kvůli lásce k riskantnímu chování a spontánním rozhodnutím. Postupujte podle náznaků osudu, jak si myslíte, než se ponoříte do dobrodružného dobrodružství.


Šaty #4
Volba oblečení hovoří o bitvě, kterou pravděpodobně představuje hádka u soudu, touha po moci nebo kariérní postup. Červeným tónem je síla a agresivita. Máte v úmyslu vrátit vše, co považujete za svůj majetek.


Šaty 5
Bojíš se? Nejprve musíte najít klid. Hledáte bezpečné a pohodlné prostředí. Obtížné období bylo způsobeno osobním nebo pracovním životem. Dnes potřebujete lidi, kteří milují zdarma.


Šaty 6

Z něčeho se velmi obáváte, ale optimismus vám pomůže zůstat „nahoře“. Těžké časy pominou, s odvahou se pohnete vpřed a už uvidíte „světlo“ na konci tunelu. Konečným bodem dosáhnete nalezení svobody.


Šaty číslo 7
Váš svět bude v chaosu, ale vy se vypořádáte s problémy. Nikdy nevíte, jaký krok podniknout dál. Vaše dveře jsou otevřené možnostem, které se vždy objeví odnikud. Připravte se na nějaké překvapení.


Šaty číslo 8
Jste zvědavý člověk, který se snaží naučit nové věci. Jste připraveni na neočekávaná rizika, ale někdy přemýšlejte o možných důsledcích. Zvědavost zaručuje jasný život plný barevných emocí.

Zdroj:esoteric