Zdravý úsudek a svědomitost skvěle využijí v práci. Jen málokdo bude takovým skvělým lídrem. Kreativita Vodnáře je založena na jeho praktickém přístupu k problémům. Řešení, které hledá, nejsou nikdy oddělena od reality. Všechny své plány realizuje krok po krokem, co se zdá být velmi efektivní, všechno má ale své nevýhody…

Milují mít všechno pevně ve svých rukou a všechno musí být podle jejich představ. Občas se může stát, že místo toho, aby řešení jen navrhli, dávají svým spolupracovníkům (nebo členům rodiny) příkazy. Později se diví, proč je čeká vlna protestů. Chtějí přece pro všechny jen to nejlepší.

Někteří lidé nesnesou samotu. Pro Vodnáře to ale není žádný problém. Milují, když můžou být alespoň na chvíli o samotě. Často jsou myšlenkami někde úplně jinde a o tom, co mají hluboko ve svém nitru většinou s nikým nemluví.

Pozitivní vlastností Vodnářů je to, že jsou nestranní. Jsou to skvělí kamarádi, partneři, vždy podporují své příbuzné, jedno je ale jisté – nelze s nimi manipulovat. I za cenu toho, že svým přístupem své blízké zraní. Nebudou se zastávat někoho, koho argumenty jsou podle jejich názoru iracionální. Vidí věci takové, jaké jsou a bez zbytečných emocí. Proto dovedou skvěle posoudit každou situaci. Tuto vlastnost na nich ocení každý.

Vodnář udělá všechno proto, aby utěšil své nejbližší. Nikdy se neuchýlí k milosrdné lži a nebude říkat, že je něco černé, když je to podle jeho názoru bílé.

I navzdory samotářství, není žádné jiné znamení natolik energické ve společnosti lidí! Může to být způsobeno i tím, že Vodnáři milují být ve vedoucím postavení a rádi své vůdcovské schopnosti i předvádějí 🙂

Další vlastností Vodnářů je excentričnost, co se projevuje v jejich jedinečném stylu oblékání.

Většinou mají spoustu přátel a tady je nejlépe vidět jejich originalitu. Někdy se může zdát, že každý jejich kamarád je z úplně jiné planety… Vodnáři nezáleží na barvě kůže, víře, společenském postavení – na lidech si váží jejich povahy a důvěryhodnosti.

oto znamení miluje cestování! I když se jedná jen o krátký výlet, Vodnář se těší jak malé dítě 🙂

Láska k cestování je důvodem jeho vysoké přizpůsobivosti v různých situacích. Díky vrozenému pragmatismu a inteligenci zachová chladnou hlavu v každé situaci 🙂 Jiní se v jeho přítomnosti budou vždy cítit v bezpečí.

Zdroj:sdilejte