1. Maska z cibulové šťávy

Při každodenní aplikaci po dobu dvou týdnů máte zaručený růst vlasů. použijte 2 polévkové lžíce cibulové šťávy, 1 polévkovou lžíci koňaku a 6 polévkových lžic vývaru z kořene lopuchu. Smíchejte všechny ingredience a aplikujte na vlasové kořínky. Pak si přikryjte vlasy celofánem a o hodinu později umyjte vlasy obyčejným šamponem.

  1. medová maska

Na urychlení růstu vlasů je třeba tuto masku aplikovat každý den. Vezměte si lžíci medu, stejné množství brandy a jeden žloutek. Tuto směs vyšlehejte do hladka a aplikujte po celé délce vlasů. Ty si následně zabalte do celofánu a na vrch položte ručník. Masku nechte působit přibližně 1 hodinu a následně smyjte.

  1. vitamínová maska

Šoková dávka vitamínů může výrazně urychlit růst vlasů. Smíchejte si lněný a řepkový lopatkový olej ve stejném poměru a přidejte k nim obsah dvaceti kapslí vitamínů na vlasy. Aplikujte tuto směs přímo na kořínky. Zakryjte si hlavu celofánem a nechte působit asi hodinu. Pak si vlasy umyjte a osušte je ručníkem. Tento postup se musí opakovat třikrát týdně.

  1. hořčicová maska

Urychluje metabolické procesy v pokožce hlavy a podporuje růst vlasů. Použijte 200 ml kefíru, žloutek a 1 polévkovou lžíci mleté ​​hořčice. Směs promíchejte a opatrně aplikujte na vlasové kořínky – nechte působit 40-60 minut. Abyste dosáhli dobrý výsledek, masku je nutné aplikovat každý den po dobu jednoho měsíce.

  1. Pivní maska

200 ml piva a 2 žloutky si vymíchejte do pěny. Směs naneste na všechny vlasy a nechte působit 1 hodinu. Maska bude efektivnější, pokud si zakryjete vlasy celofánem a na vrch položíte ručník.

  1. olejová maska

Skládá se z olivového, ricinového a kokosového oleje. Musí být smíchány ve stejném poměru a aplikovány na vlasové kořínky. Pak masírujte pokožku hlavy několik minut a přikryjte si vlasy celofánem. Nechte působit hodinu, potom masku smyjte a vlasy opláchněte vodou s citronovou šťávou.

  1. Maska z petrželových semínek

Semena petržele jsou skutečným skladem vitamínů, mikroprvků a mastných kyselin. Rozmixujte je na prášek a vetřete do vlasových kořínků. Tento postup opakujte 2krát týdně.

Budete překvapeni, jak rychle začnou vlasy růst po použití těchto masek. Kromě toho, že dostanou potřebné množství živin, jejich úprava bude mnohem jednodušší

zdroj: takprosto.cc