Zdravotní sestra jí prozradila, že holčička je v sirotčinci. Žena neváhala a ihned se rozhodla si Lizu adoptovat. Celý proces adopce trval rok, ale nakonec byli všichni šťastní, protože se podařila.

Kvůli prožité traumatu měla Liza zpomalený vývoj. Nedokázala sama jíst, chodit, mluvit a velmi se bála hlasitých zvuků. Inna ale dostala nápad, že svého adoptivní dceru zapíše na kurz tance. Doufala, že její hudba a tanec pomohou se uvolnit a holčička si tam najde i nové kamarádky.

Už po pár hodinách se ukázalo, že Liza má obrovský talent a tanec je její vášní. Jenže radost netrvala dlouho – spolužáci ji začali šikanovat kvůli barvě její pokožky. Inna jí však říkávala, že ať si z nich nedělá těžkou hlavu, protože se jí smějí jen proto, že je výjimečná. A zas jednou se nemýlila.

Liza se zalíbila jisté modelingové agentuře a stala se tváří několika mezinárodních kampaní. Její tvář a především životní příběh zaujal veřejnost a stala se z ní hvězda. Po tom, jak se stala slavnou, se ji rozhodla kontaktovat biologická matka, která ji nechala v opuštěném domě.

Liza se však setkat odmítla s tím, že její mámou je ta, která ji vychovala a která je s ní denně, čili Inna.

Zdroj:somzena.sk