6. místo – Vodnář

Všem se líbí tyto šikovné krasavice. Je zde však jeden velký problém – ony se nechtějí do nikoho zamilovat. Stačí jim jen kamarádi a také z toho důvodu se nemohou řadit ke vzoru ideální ženy.

5. místo – Rak

Ženy v tomto znamení se velmi blízko přibližují k titulu ideální ženy. Jsou krásné, moudré, milé a pečlivé. Na druhé straně si umí rychle zvyknout na roli matky a zapomínají na jiné aspekty svého života.

4. místo – Ryby

Vědí perfektně jak zahrát roli ženy, kterou chce chlap ochraňovat a nosit na rukou, právě to je tak velmi přitahuje. Je tu však překážka. Ryby chtějí být svobodné, aby si mohli spokojeně žít ve svém růžovém světě.

3. místo – Lev

Levice by se mohly stát dámami tohoto světa. Jsou zatraceně atraktivní, moudré a věří si. Co se týče jich konkurence, jsou schopny ji zaškrtit a Udupi. Z tohoto důvodu jim bylo přiděleno jen třetí místo.

2. místo – Štír

Tyto ženy v sobě mají neznámou sílu a moc, z níž muži ztrácejí zdravý úsudek. Jsou krásné, inteligentní a mírně zákeřné. Vědí o svých kvalitách a nebojí se je využít.

1. místo – Váhy

Mají všechny kvality, které by správná žena měla mít, i ty negativní. Působí vyrovnaně a právě to upoutá jiných lidí. Nezamýšlejí se nad žádným ženským ideálem, prostě žijí, užívají si život a totéž přejí i ostatním.

Zdroj.chillin.sk