Jak vás může hliníková fólie vyléčit?

Vezměte kousek alobalu, přiložte ho na bolavé místo a zajistěte obvazem.

Hliníková fólie je skvělá pro léčbu bolesti krku, zad, paží, nohou, kloubů atd. Může být také použit k léčbě jizev po chirurgických zákrocích a dny .

Stačí na jizvu přiložit kousek fólie nebo palec zabalit do fólie a obvázat, pokud léčíte dnu. Čínští léčitelé věří, že léčba by měla trvat alespoň 10-12 hodin.

Na bolavé místo přiložte kus hliníkové fólie a nechte přes noc. Udělejte si 1-2 týdny pauzu a poté dle potřeby kúru opakujte.

Hliníková fólie má silný protizánětlivý účinek

Hliníková fólie může pomoci zmírnit nachlazení.

Zabalte nohy do 5-7 vrstev fólie a mezi každou vrstvu vložte kus papíru nebo gázy. Držte tento obklad asi hodinu. Poté jej sundejte a po dvou hodinách znovu nasaďte. Pak znovu hodinu vydržte a dejte si další pauzu. Ošetření byste měli opakovat třikrát. Celá procedura trvá týden.

Mnoho lidí však stále diskutuje o tom, jak tato léčba funguje.

Někteří odkazují na vědu, zatímco jiní vysvětlují bioenergetickou léčbu.

Ruský vědec AV Skvortsov vysvětluje:

„ Léčitelé často používají nástroje k vytvoření speciální energie, jako jsou produkty vyrobené z hliníkové fólie. Lidské tělo má speciální kmenové buňky, které jsou propletené se zemským polem. Z nějakého důvodu je toto pole deformováno, což ovlivňuje tok energie, která se dostává ke kmenovým buňkám.

Povrch fólie odráží zemské pole jako velká lupa, díky čemuž se mnohem zvětšuje a umožňuje opětovné navázání kontaktu mezi buňkami a polem. Lesklý povrch fólie navíc zabraňuje pronikání vnějšího škodlivého záření do lidského těla .

Zdroj.dnevno.hr