Po pravdě řečeno, Vanga už v roce 1979 řekla, že „vše taje, stejně jako led, ale jen jedna věc zůstává nedotčena – sláva Vladimíra, sláva Ruska“. Vše mu utíká z cesty a nejen, že se zachrání, ale stane se pánem světa „…Ale také že Rusko se opět stane říší!

Není třeba připomínat, že Vanga to řekla za SSSR, kdy se slovo Rusko vyslovovalo jen zřídka. Na koho Vladimíra myslela, zůstává záhadou. Tlumočníci jejích proroctví „typují“ na tři: středověkého prince Ruska Vladimira Dolgorukova, Vladimira Iljiče Lenina a Vladimira Putina.

Někde, jak se říká, v lednu 1989 Vanga náhle vykřikla: – Strach. Strach. Američtí bratři padnou, železní ptáci je zavřou. Vlci budou výt z křoví, nevinná krev bude prolita… A v září 2001 byly při leteckém teroristickém útoku zničeny „dvojčata“ věže Světového obchodního centra v New Yorku. Je nutné říkat, že k útoku došlo v době, kdy byl americkým prezidentem George W. Bush?

Na začátku roku 1993 Vanga řekla: – SSSR bude obnoven v první čtvrtině 21. století. A téměř před svou smrtí, což byla její poslední předpověď, řekla:

– Přichází čas zázraků a objevů v oblasti nehmotného. Budeme svědky velkých archeologických objevů, které radikálně změní vnímání světa, který dnes známe. Všechno skryté zlato vyjde na povrch, ale voda proto odejde… Toto její proroctví nebylo dosud vyloženo, ani jeho pokračování:

– Asi za 200 let budou naše vnoučata schopna navázat kontakt s bratry rozumu z jiných světů.

Před svou smrtí Vanga ukončila své pozemské poslání slovy:

– Nově příchozí z jiných světů žijí na Zemi již dlouhou dobu. Odkud přicházejí? Z planety zvané Vamfim. Je, jak řekla, třetí ze Země, aniž by upřesnila odkud, odkud nebo kterým směrem…

ZDROJ:Novosti.rs