Obchodování se zvířaty není žádný mýtus. Tento příběh se odehrál v Brazílii, ale zvířata jsou týraná po celém světě každý den a to všechno pro jeden cíl – aby na tom někdo mohl vydělat.

Veterinář kliniky „Vet em Domicilio“ sdílel své šokující odhalení. Lékař přijel do domu klienta, který měl 20denní štěňátko. To, co uviděl, bylo jako z hororového filmu! Veterinář napsal:

„Ne každý den je bohužel v mé profesi dobrý. Tento mezi ně také nepatří. Zavolali mě k 20dennímu štěněti. Majitel ho koupil přes internet jako fenku. Štěňátko mělo na břiše divnou ránu. Nemohlo také močit.“

„Mělo oteklé břicho. Až po chvíli jsem si uvědomil, že něco tady nesedí. Ve skutečnosti to byl pes a ne fena! Chovatel pejskovi odříznul přirození… Čeká ho operace a jeho stav je kritický. Prosím vás, sdílejte tento status a nekupujte štěňata od pochybných chovatelů!“

Tady vidíme malého pacienta. Veterinář je v šoku z toho, jak se někdo mohl k pejskovi chovat tak brutálním způsobem a navíc ho poté prodávat jako fenu… Prosí lidi o to, aby si všímali prodejců zvířat!

Pamatujte, že pejsek z útulku vás bude milovat stejně. Nemusíte platit krutým chovatelům.

Zdroj:Facebook/Vet em Domicíllio