Beran 15 cm

Konečně tu máme něco co se dá nazvat pořádným průměrem. Pokud na vás Beran vytáhne své laso, věřte, že si vás na něj velmi rychle namotá. Navíc Berani jsou docela agresoři, takže pokud máte rádi trochu drsnější jízdu, určitě si přijdete na své.

Býk 12 cm

Není to sice vrcholový nástroj, ale pracovat se s ním dá. Býci jsou ale jinak úplné kopyta, takže toho až tak moc nezvládnou. Pokud k Býku chováte lásku a máte dostatek trpělivosti, můžete se ho pokusit trošku vychovat a ono se to zlepší.

Blíženec 11 cm

Blíženci jsou docela laskavé znamení, preferují dlouhodobé vztahy. Není ani divu, dost dlouho trvá, než najdou někoho, komu bude jejich malý Kašpárka vyhovovat. Na rozdíl od Býka se Blíženec nechá snadno ovládat a když ho trochu nevedete, budete mít pocit jako by měl těch centimetrů o 10 více.

Rak 16 cm

Raci lezou pozpátku, a pokud do vás takový Rak vleze, nebudete litovat. Rakem to v posteli opravdu jde. Jen buďte opatrná, pokud to vás bude chtít vlézt zezadu, při takové velikosti, může dojít k úrazu.

Lev 13 cm

Rád se chlubí no skutek utek. Co nemají Levi v kalhotách, však rádi doběhnou svou povahou. Sebevědomí mají od přírody až do nebe a ne nadarmo se jim říká králové zvířat. V posteli to prostě vědí a věřte, že velikost bude to poslední, co v daný okamžik uch bude zajímat.

Panna 19 cm

A cenu za krále ptáků ohnivák získává Panna! Panna vás doslova odpaní. Je to velikostně totiž tak trochu nadprůměr ale co se týče ostatních dovedností, ty také nejsou k zahození. Panny jsou jednoznačně jedny z nejlepších a nejvášnivějších milenců vůbec.

Váhy 14 cm

Toto celkem ujde, ale Váhy jsou velmi nerozhodné znamení, a jinak to ani není při sexu. Nevědí co chtějí, všeho se bojí, a pokud je jednoduše nenavede, tak si samy prostě neporadí. Tuto bohužel platí, že na velikosti nezáleží.

Štír 11 cm

Není to sice nic moc, ale Štíři jsou dost vášnivé až sexem posedlé znamení. Ani se nebudete stačit divit, jak rychle do vás svým ocasem dokáže napustit jed. Ale určitě se nebojte, že by vás tím otrávili, ale naopak, bude vás to velmi bavit. Kromě těchto schopností jsou Štíři zcela bez páteře, takže si dejte pozor, abyste si neublížili.

Střelec 18 cm

Tato střela zabalená do trenýrek nebo boxerek se vám bude opravdu líbit. Jsou to prostě kanci a v posteli mají opravdu co ukázat. Uspokojí i náročnějšího uživatele a díky své velikosti nemají žádné komplexy. Jen si dejte pozor aby vás tak trochu nenastřelil.

Zdroj.somzena