Rak
Rakoviny patří mezi mazané Znamení zvěrokruhu . V říjnu budou moci tuto kvalitu využít k dosažení úspěchu. Hlavní věcí je nepřehánět to s mazaností ve vztahu k kolegům. Musíte jasně pochopit, jak otevřený a důvěryhodný člověk je. Pokud je to přítel nebo někdo, kdo neustále podává pomocnou ruku, je nejlepší nahradit mazanost loajálnějšími metodami
V milostné sféře bude mít štěstí na osamělé Raka, kteří hledají spřízněnou duši. Hvězdy těmto lidem pomohou najít lásku a užít si romantiku. Také v říjnu je třeba pamatovat na příbuzné a přátele, co nejvíce jim pomáhat, poskytovat psychologickou podporu.

Lev
V říjnu dodají hvězdy Lvům zvláštní charisma a kouzlo. To bude mít velký vliv na úspěch ve všech oblastech života. Lev může snadno navázat nové vztahy, užít si romantiku a najít spřízněnou duši. Pro každého, kdo již má vztah, pomohou hvězdy navázat spojení s blízkými.
Ve finančním sektoru mají štěstí ti, kteří zastávají vysoké pozice a mají pod svou autoritou mnoho lidí. Hodně štěstí čeká na Lvov při práci v sektoru služeb. Pokud jde o nakupování, pak jim pomůže kouzlo Lvova. V polovině měsíce se mohou objevit problémy s náladou, ale hesla pomohou Leovi zůstat na hladině i v nejnáročnějším dni.


Panna
Na začátku tohoto měsíce by Panny měly opustit drahé akvizice, protože existuje vysoká pravděpodobnost, že budou peníze promarněny. Aby se tomu zabránilo, doporučuje astrolog použít spiknutí pro dobrý nákup.
V milostné sféře lze říjen nazvat časem klidu a odměrnosti. Neočekávají se žádné drastické změny, natož ty negativní. Každý, kdo již má vztah, bude mít štěstí. Můžete společně podnikat, jezdit na výlety, měnit prostředí, posílat vztahy na novou úroveň. Zahájení nového vztahu však bude velmi obtížné. Budeme muset být trpěliví.


Váhy
Váhy začátkem října by měly zvýšit energii doma. To pomůže překonat vnitřní rozpory a vyřešit psychologické problémy. V první polovině října čeká Váhy příjemná překvapení – příjmy z fondů, užiteční známí a řešení složitých problémů.
Konec října je čas zbavit se všeho zbytečného. Musíte vyhodit odpad nejen ze svého domova, ale také ze své duše. Je důležité porazit žárlivost, přehnanou pýchu, negativitu. Je třeba usilovat o harmonii se sebou a ostatními. To je jistá cesta ke štěstí a pozitivní budoucnosti. Na konci října můžete zahájit nové projekty a podnikání.


Štír
První dekáda měsíce slibuje, že bude náročná. Hvězdy a planety budou v nesouladu, takže štír se může cítit letargicky a rychle se unavit. Tři užitečná cvičení pro každý den jim pomohou stát se více aktivními a energičtějšími. Bude také užitečné komunikovat s příjemnými a  laskavými lidmi.
Ve druhé polovině měsíce by se štír měl vyhnout unáhleným rozhodnutím. To může vést k narušení plánů, k dojmu nedůvěry ze strany ostatních. Energie hvězd v posledních několika dnech bude perfektní pro změnu kurzu a přizpůsobení se novým podmínkám. Bude možné provádět převody, měnit úlohy.


Střelec
Nejdůležitější oblastí života v říjnu pro Střelce bude láska. Abyste se vyhnuli zklamání lidí, budete je muset přijmout tak, jak jsou. V říjnu je třeba připomenout, že neexistují žádní dokonalí lidé. V každém vztahu budete muset dělat kompromisy a měnit se, přizpůsobovat se jiným lidem. Existuje nejméně pět důvodů, proč respektovat i ty lidi, které nemáte rádi a s nimiž je těžké se vypořádat.
Ve finanční sféře Střelce čekají velmi důležité události, které jim otevřou oči a pomohou jim lépe porozumět všemu, co se děje. Je to skvělý čas na hledání nové práce. Největší štěstí budou mít zástupci tvůrčích profesí. Kreativní úspěchy vám pomohou získat souhlas ostatních.


Kozoroh
V říjnu bude užitečné rychle zapomenout na všechno špatné a nezabývat se negativním. Není třeba žít s křivdami, skrývat hněv. Ano, existují lidé, kteří se bezdůvodně naštvavají, ale to neznamená, že musíte svou duši naplnit negativními emocemi. V říjnu musíte být trpěliví.
Pozornost Kozorohů by měla být sféra peněz a práce. Můžete bezpečně převzít nové případy a projekty. Případy, které vyžadují hodně trpělivosti a síly, dopadnou dobře. To není nejlepší čas na sobectví, takže pokud někdo požádá o pomoc, je lepší tuto osobu neodmítnout. Od 22. října bude užitečné věnovat se duchovnímu hledání a praktikám.


Vodnář
Hvězdy a planety pomohou Vodnáři dosáhnout jejich cílů. Abyste dosáhli cílů co nejdříve, budete se muset naprogramovat na úspěch. K ovlivnění podvědomí můžete použít pět způsobů. Účelnému Vodnářovi se nic nemůže zlomit.
Věnujte zvláštní pozornost svému vzhledu. Musíte vypadat co nejvíce reprezentativně a uklizeně. Stojí za to se vyhnout vzdorným oblečením, protože přitahují zbytečnou pozornost a způsobují agresi ostatních. Ve druhé polovině měsíce je vhodné věnovat se častěji rodině a domovu.


Ryba
Na začátku měsíce může mít mnoho Ryb pocit, že začala černá série. V tomto případě by zástupci tohoto Znamení měli použít tři způsoby, jak vyhnat překážky. Chcete-li se zbavit problémů, můžete si udělat krátkou přestávku – například neplánovanou dovolenou na několik dní.
Ve druhé polovině října budou Ryby muset vybudovat svůj finanční potenciál a usilovněji pracovat. Hvězdy těmto lidem dodají spoustu energie a síly. Cvičení pomůže zbavit se nahromaděné negativity a agresivity. Můžete bezpečně změnit svůj životní styl, zbavit se špatných návyků.

Zdroj.esoteric.ru