Váhy (23. září – 22. října): Bastet – bohyně lásky a štěstí

Váhy, rok 2024 vám přináší něhu a radost pod požehnáním bohyně Bastet, symbolu lásky a štěstí. Její energie vás povzbuzuje, abyste ocenili krásu života a prozkoumali svou vášeň pro umění. Toto je čas, kdy laskavost bude vaší silou a štěstí bude pronásledovat každý váš krok.

Štír (23. října – 21. listopadu): Anubis – Bůh smrti a znovuzrození

Rok 2024 vám přináší náročnou, ale transformační energii boha Anubise, symbolu smrti a znovuzrození. Jeho přítomnost vás vybízí, abyste prozkoumali hlubiny své duše a zbavili se toho, co vám neslouží. Toto je čas, kdy vaše vnitřní síla rozkvete procesem obnovy.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince): Horus – Bůh nebes a ochrany

Rok 2024 vám přináší ochranu boha Hora, symbol nebe a ochrany. Jeho přítomnost vás povzbuzuje, abyste snili ve velkém a následovali své vášně. Toto je čas, kdy bude vaše statečnost odměněna a ochranný okřídlený Horus bude doprovázet vaše dobrodružství.

Kozoroh (22. 12. – 19. 1.): Ptah – Bůh stvoření a řemesel

Kozorozi, rok 2024 vám přináší tvůrčí sílu boha Ptaha, symbolu stvoření a řemesla. Jeho energie vás povzbuzuje, abyste prozkoumali svůj talent a pracovali na realizaci svých ambicí. Toto je čas, kdy vaše trpělivost a vytrvalost ponesou ovoce při vytváření vlastního osudu.

Vodnář (20. ledna – 18. února): Sobek – Bůh řek a plodnosti

Vodnáři, rok 2024 vám přináší plodnost a hojnost pod požehnáním boha Sobeka, symbolu řeky a plodnosti. Jeho přítomnost vás povzbuzuje, abyste prozkoumali své emocionální hloubky a rozvinuli blízké vztahy. Toto je čas, kdy váš soucit a otevřenost přitáhne lásku a hojnost.

Ryby (19. února – 20. března): Anuket – bohyně Nilu a vody

Ryby, začíná rok 2024 pod vedením bohyně Anuket, symbolu Nilu a vody. Její přítomnost vás povzbuzuje, abyste následovali své intuitivní impulsy, prozkoumali své sny a uvolnili svou tvůrčí sílu. Toto je čas, kdy vaše citlivost bude vaší silou a vaše intuice bude vaším průvodcem po celý rok.