STŘEDA – den ovlivněný Merkurem

Žena  – Pokud jde o lásku, jste velmi netrpěliví. Milujete svobodu, flirt ale i dobrodružství a stále vyhledáváte nové zážitky. Vaše spontánnost je vrozená a váš šarm je přirozený. Nikdy nepěstujte přehnané sny a iluze a je pro vás obtížné navázat pouto s emocionálním partnerem.

Muž  – Jste velmi okouzlující a upovídaný. Kvůli vašemu temperamentnímu duchu a smyslu pro humor si mnoho příslušnic něžného pohlaví přeje být ve vaší společnosti. V citovém vztahu se nejvíce bojíte jednotvárnosti, protože cítíte neustálou potřebu změny.

ČTVRTEK – den, kterému vládne Jupiter

Žena  – Bez ohledu na zdůrazňovanou potřebu lásky můžete žít sami, protože jste velmi nezávislí. Vaše potřeba flirtování a romantiky je nejvýraznější na cestování. Rád si ze života bereš to nejlepší.

Muž  – Jsi skutečný svůdník. Zároveň jste konformista a někdo, kdo podle situace o pohodlí vůbec nestojí. Umíte opravdu milovat, ale jste také dobrý herec. I když vás pouto a manželství trochu děsí, nejste někdo, kdo by chtěl žít sám.

Unsplash

PÁTEK – den, kterému vládne Venuše

Žena –  Jste velký estét, jste romantička a citlivá. Chcete harmonii ve všem, zvláště v citovém vztahu. Bojíte se samoty a ochrany, po které toužíte, nacházíte většinou v rodině. Muže přitahujete i svým odzbrojujícím úsměvem.

Muž  – Když vyznáváš lásku, myslíš to opravdu vážně. Bez něhy a potvrzení, že jste milováni, nemůžete žít, takže bez toho si svůj vztah s partnerem ani neumíte představit. Manželství, rodina a domov jsou nejdůležitější věci ve vašem životě, takže když najdete toho správného člověka, zůstanete s ním, dokud vás smrt nerozdělí.

SOBOTA – den ovlivněný Saturnem

Žena  – Jste velmi tajemná, nezávislá a originální. Stejně jako o sobě neradi dáváte mnoho najevo, nedáváte tak snadno najevo své city. Pro vás je svádění hrou intelektu. I když můžete působit dojmem lhostejnosti, jste velmi emotivní a potřebujete neustále dávat najevo své city těm, na kterých vám záleží.

Muž  – Láska jistota je pro vás často důležitější než vášeň a váš partner se na vás může vždy spolehnout. Pod vaším zjevným nezájmem se skrývá obrovská něha, kterou někdy nedokážete vyjádřit správným způsobem. Vaše reakce mohou být nepředvídatelné, jste velmi emotivní, ale bojíte se, že si ostatní všimnou vaší zranitelné vlastnosti.

NEDĚLE – den, kterému vládne Slunce.

Žena  – Jste impulzivní, vášnivá, plná nadšení a ráda přebíráte iniciativu. V lásce vždy uděláte první krok a ve vztahu zůstanete tak dlouho, jak budete chtít. Muži, kteří jsou s vámi ve vztahu, musí v určitém okamžiku profesně dosáhnout něčeho významného. Zdráháte se dělat kompromisy a je pro vás těžké obětovat svou svobodu.

Muž  – Jste ambiciózní a velmi sebevědomý. Autoritativní chování a vlastní iniciativa jsou vlastnosti, které nejlépe popisují vaši osobnost. Rádi mluvíte, rádi posloucháte své partnery a máte rádi komplimenty. K ženám se chováte ochranitelsky a za všech okolností jim dáváte najevo svou vášnivou povahu.

Zdroj.esoteric