Klíč č. 3

Pokud jste vybrali klíč 3, znamená to, že se bojíte veřejného ponížení. Je pro vás velmi obtížné poslouchat kritiku. Nejste připraveni připustit, že se v něčem můžete mýlit nebo nebýt nejlepší, vždy si stojíte na svém. Bojíte se mluvení na veřejnosti, bojíte se, že nebudete správně oceněni.

Kupujete věci, které neodpovídají vaší finanční situaci, berete si půjčky a snažíte se tak být chladnější, než ve skutečnosti jste. Ve vztahu tito lidé, i když nevědomky, ponižují své blízké. Sami si volí stavovské povolání, což přispívá ke zvýšení sebeúcty.

Klíč č. 4

Pokud jste vybrali klíč 4, znamená to, že jste velmi citliví na kritiku. Jaká kritika existuje! I když nedostanete známku, kterou očekáváte pro svou práci, budete se cítit méněcenní.

Dokážete vnímat jakoukoli kritiku na vaši adresu velmi bolestivě, celé hodiny přemýšlíte o slovech partnera, hledáte v nich tajný význam, přicházíte s hodnou odpovědí a proklínáte si nedostatek vynalézavosti. Jakákoli kritika vás děsí. Reagujete na kritiku dvěma způsoby: buď se okamžitě vrhnete do boje s kritikem a prokážete mu, že on sám není zdaleka tak dobrý, nebo si najdete odlehlé místo a roníte hořké slzy kvůli své vlastní podřadnosti.

Klíč # 5

Pokud jste zvolili klíč 5, znamená to, že se bojíte trpět, pokud otevřeně projevíte své emoce. Díky tomu vypadáte trochu vzdáleně, ale ve napjaté situaci ukážete svou zranitelnost a stanete se příliš emotivní. Pociťujete nejistotu, strach a bolest, pokud jde o pocity, ale bojíte se je vyjádřit otevřeně.

Často zažíváte stav vnitřní hysterie, když jste velmi úzkostliví, ale není zcela jasné, proč. Vyčerpaný tímto vnitřním bojem se můžete dostat do kolegy, která mluví příliš hlasitě po telefonu, nebo onemocnět, pokud se od dětství projevuje agresivita vůči jiným lidem. A emoce, kterou nelze zakázat, začne člověka hlodat zevnitř.

Sdílejte tento kvíz se svými přáteli na sociálních sítích!

Zdroj.esoteric