Narozen 14. v měsíci

Už jste si všimli, že věci se ve vašem životě snadno mění, a proto můžete být jeden den nahoře a druhý den dole. Tento tok energie je to, co vás definuje. Když cestujete, vše se stává kouzelným, protože jste se pro cestování narodili. Jste velmi talentovaní, ale obzvlášť nadaní jste v komunikaci. Jste otevření a zajímáte se o nové myšlenky a filozofie. Máte rychlou mysl, ale snadno se nudíte. Než se do něčeho pustíte, měli byste být opatrní a přejít k jiným věcem. Je to proto, že jste někdy příliš netrpěliví.

Jste obklopeni lidmi s bystrým myšlením a bohatými životními zkušenostmi. Rádi se stýkáte s lidmi, od kterých se můžete něco naučit. Jste orientováni na budoucnost. Oslovuje vás vše nové a neobvyklé. Hledáte svobodu, milujete dobrodružství a stále hledáte nové obzory. Vašemu partnerovi se nemusí líbit vaše záliba ve večírcích.

Uvědomte si, že máte velkou moc a že jste se narodili s možností změnit celý svět. Máte skvělou příležitost dosáhnout neuvěřitelných úspěchů, které budou významné pro lidstvo.

Můžete tvořit i ničit, síla je vaší nejsilnější stránkou. Přitahuje vás nové a originální, změny a rozdíly, rizika a výzvy. Jste náchylní k nadměrnému experimentování, takže je vhodné trénovat trpělivost a rovnováhu, abyste mohli úspěšně řídit svou kariéru.

Ideální povolání by pro vás bylo v oblasti vzdělávání a vzdělávání ostatních lidí.

Tip: Jste předurčeni k tomu, abyste si toho všimli a byli úspěšní, ale nemusí vám to přinést mnoho osobního štěstí kvůli velkým změnám, které si takový život vyžádá. Vyberte si práci, která vyžaduje pohyb, ukazuje nějaký jedinečný, revoluční nápad, kde je výzva a konkurence a kde musíte překonat strach.

Buďte opatrní s neřestmi. Také vás v životě čeká spousta konfliktů, zbytečné riskování, finanční ztráty, problémy s partnery… Abyste tomu předešli, občas se zastavte, počkejte, splňte svůj slib a buďte opatrnější ve všem, co děláte.

Narozen 16. v měsíci

K tomuto datu se často rodí lidé se zvláštním osudem. Pravděpodobně jste v raném věku měli pocit, že do tohoto světa nepatříte. Je to proto, že vaším úkolem je vytvořit nový svět nebo jste dostali znamení prozkoumat jiné světy. Celý tvůj život je silné poselství.

Narodil ses pro velké věci. Většina lidí narozených 16. ví, že vše se děje z nějakého důvodu. Narodil ses s moudrostí. Máte inteligentní mysl a pravděpodobně zpochybňujete pravdu ve všech věcech. Možná vás přitahují vědecké nebo technologické snahy, ale máte také silnou duchovní stránku. Jste tajemní a mystické, protože neustále hledáte hlubší spojení s duchovními sférami.

Žijete více pro duchovní pravdy, metafyziku a filozofii než pro hmatatelné skutečnosti života. V srdci jste perfekcionista a velmi se rozčilujete, pokud nesplňujete vysoké standardy. Jste výrazná individualita a potřebujete domov, kde vás budou milovat, ale zároveň i nezávislí.

Narodili jste se s posláním ovlivňovat ostatní lidi a měnit jejich životy. Vaše rada má silný vliv na ostatní a vy máte zvláštní moc přimět lidi, aby vám pozorně naslouchali a důvěřovali vám. Zapůsobíte na ostatní svými postoji. Zvažte kariéry, jako je terapeut, psycholog, učitel nebo motivační řečník.

Tip: Jste velmi skeptičtí a často nedůvěřiví k ostatním, ale na hlubší úrovni si prostě potřebujete věci dokázat. Přizpůsobivost není vaše silná stránka. Chcete šťastný milostný vztah, ale často nedokážete projevit své city a kvůli tomu někdy zbytečně trpíte.