Po nehodě byla Amanda převezena do nemocnice, kde se o ni starala mladá zdravotní sestra. Fotografie ukazují, že žena drží malou holčičku a usmívá se na ni.

Amanda se vzpamatovala, ale bohužel se ocitla ve víru neustálého obtěžování ze strany ostatních dětí.

Vyrůstat jako dítě s takovými popáleninami bylo těžké. Neustále jsem byl obtěžován a ponižován. Podíval jsem se na tyto obrázky a mluvil s ní, i když jsem netušil, o koho jde. S úlevou jsem viděl tyto fotky

– říká Amanda.

Žena doufala, že sestru konečně najde. Nakonec se pokusila o sociální média. Sdílela tyto černobílé fotografie a napsala:

Rád bych znal její jméno a možná se s ní dokonce setkal. Sdílejte prosím tento příspěvek, protože nikdy nevíte, u koho by to mohlo skončit.

Hned druhý den žena dostala zprávu, na kterou čekala. Angela Leary, která v té době v té nemocnici pracovala, poznala svou přítelkyni Susan Bergerovou. Susan měla v té době 21 let a právě promovala. Jak se ukázalo, tyto fotografie si také nechala, aby na dívku nikdy nezapomněla.

Pamatuji si ji. Byla velmi klidná. Když se děti vrátí z operačního sálu, obvykle spí nebo pláčou. Byla klidná a důvěřivá. Bylo to úžasné.

Říká Susan.

Brzy poté se obě ženy setkaly.

Zdroj:youtube