Od 12:00 do 14:00

Jupiter je patronem těchto lidí. Mohou to být špatní studenti, ale jsou to vynikající učitelé. Často se na ně obracejí o radu.

Jejich posláním je být profesory nebo učiteli. Jejich vášní je cestování a hledání nových zážitků.

Od 14:00 do 16:00

Tito lidé jsou pod ochranou Pluta. Rádi pomáhají druhým.

Jsou docela atraktivní, a tak si pro sebe vybírají stejného partnera. Mají neuvěřitelné charisma, které přitahuje ostatní, každý se s nimi chce spřátelit.

Pátá etapa: od 16:00 do 20:00

Tito lidé jsou velmi aktivní a aktivní. Snaží se naučit něco nového, zkusit žít něco dříve neznámého, plného života. Všechna jejich šílená rozhodnutí jsou však předem přesně naplánována.

16:00 až 18:00

Tito lidé jsou chráněni Venuší. Zvláštností jejich charakteru je, že buď hromadí úspěch k úspěchu, nebo jsou věční poražení. Jsou velmi romantické povahy.

Příběh o Popelce je jejich oblíbený. Jejich prostředí je příjemné a snadno se s nimi komunikuje. Stávají se dokonalou manželkou nebo manželem.

18:00 až 20:00

Jejich ochráncem je Merkur. Práce je pro jejich život stěžejní. Velkou pozornost věnují svému zdraví, proto často dodržují módní diety a kladou velký důraz na správnou výživu.

Je mezi nimi mnoho lékařů nebo lidí s lékařskou kvalifikací. Jiní jsou skuteční závislí na internetu, rádi hrají počítačové hry a píší programy.

Šestá etapa: od 20:00 do 00:00

Tito lidé jsou silné povahy, rození vůdci. Je těžké je ovládat nebo o něčem přesvědčovat. Jejich sebevědomí je jejich konečnou ctností, ale je také jejich slabostí.

Od 20:00 do 22:00

Slunce je jejich ochráncem. Jevištěm pro ně je místo, kde mohou odhalit všechny své talenty. Jsou plní vášně a lásky, umějí flirtovat od narození. Zamilují se téměř na první pohled. Cítí se a chovají se jako filmové hvězdy.

22:00 – 00:00

Lidé narození v tomto období jsou chráněni Měsícem. Rádi se starají o své okolí. Rodina je považována za nejdůležitější věc v životě, ve které se považují pouze za jednu kapitolu. Mohou mít velkou moc nad ostatními lidmi.

Odpovídal tento popis vaší postavě? Určitě sdílejte tento zajímavý článek se svými přáteli a známými!

Zdroj:ketkes.com