Ti, kteří se narodili mezi 12:00 a 18:00, mají vysoký stupeň sebevědomí a vždy se jim podaří dosáhnout toho, o čem ostatní jen sní. Jsou to materialisté a ctižádostiví, rádi drží moc ve svých rukou, což však pro nás není vždy výhodou. Jsou velmi aktivní, vždy mají cíl dosáhnout a plán splnit. 

Nedůvěřují ničemu náhodě a dávají materiálu hodně. Jejich nezávislá a netolerantní osobnost může mnohé obtěžovat, zejména v táboře opačného pohlaví. Pokud najdou shodu pro svůj život, vezmou si ji mnohem víc, než sami.

Pro lidi narozené mezi 18:00 a 12:00 je pohodlí a klid velmi důležité. Rodina a děti hrají v jejich životě důležitou roli, ale musí se snažit být soběstačné. V krizové situaci se vyznačují vysokou mírou opatrnosti, že jsou ochotni obětovat menší věci v naději na větší zisky.

Jsou citlivé, shovívavé a srdečné, přesto pečující a milující matky zároveň. Svou kreativitou navíc kolem sebe vytvářejí láskyplné prostředí.

Všichni, kteří se narodili mezi 12 a 6 ráno, milují život a neustále hledají dobrodružství. Jsou chytří a vědí, jak situaci využít ve svůj prospěch. 

Je pro ně těžké snést omezení, pravidla a neradi nesou odpovědnost za své činy. Spontánní a ochotné osobnosti, které vždy vyzařují optimismus, protože se rádi baví. Jejich největší ctností je však jejich vynalézavost, s níž jsou schopni každou situaci využít ve svůj prospěch.

zdroj:filantropikum.com