1
Nejšťastnější fáze vašeho života může přijít po čtvrtém jho, protože do této doby budete mít dostatek zkušeností v lásce, penězích a kariéře, abyste viděli svou cestu a dostali z každé situace to nejlepší.
2
Nejšťastnější fáze vašeho života může přijít po vašich 30. narozeninách, kdy může být bodem obratu ve vašem pohledu na sebe. Do té doby můžete být k sobě mnohem kritičtější, ale od té doby můžete být v harmonii sami se sebou.
3
Nejšťastnější fáze vašeho života může začít krátce před 40. narozeninami, kdy se ve vás může rozvinout vaše kreativita. Dokonce se můžete zapojit do nějaké tvůrčí činnosti, abyste získali uznání ostatních.
4
Nejšťastnější fáze vašeho života má pro vás práci vašich snů. To je, když cítíte, že můžete být naplněni v tom, co děláte. Tímto obdobím může být třicet, ale může trvat až 45 let. Vaše kariéra pak vzkvétá.
5
Nejšťastnější část vašeho života vás může přenést do dvou období, protože vám může být na jedné straně třicet a na druhé padesát. Vaše třicátá léta mohou zářit založením rodiny, padesátá léta nedbalostí.

6
Nejšťastnější část vašeho života je obtížné vymezit, protože máte štěstí, že máte opakovaně pocit, že jste v tu chvíli našli úplnou harmonii. Podle numerologie má v tomto případě každý rok končící číslem 8 štěstí.
7
Nejšťastnější částí vašeho života může být začátek čtyřicátých let, kdy bude ve vašem životě rovnováha. Můžete se dostat do harmonie se sebou a svým prostředím, můžete najít dokonalou rovnováhu rovnováhy mezi mnou a námi.
8
Nejšťastnější část vašeho života se očekává ve vašich 30 letech, protože do této doby si můžete vytvořit materiální blahobyt, který umožní, aby se velká část vaší pozornosti soustředila na vaše blízké, váš soukromý život, vaši rodinu.
9
Nejšťastnější fázi vašeho života lze připsat vašim padesátinám, protože když se ohlédnete zpět, budete spokojeni se vším, čeho jste dosáhli ve svém profesním i soukromém životě. Váš život může být doprovázen úspěchy, a to vás do té doby může naplnit skutečnou hrdostí.
11
Nejšťastnější fáze vašeho života je ve druhé polovině třicátých let, kdy vaše sebevědomí může konečně dosáhnout zdravé úrovně. Nejen, že budete mít pěknou rodinu, ale budete mít také dobrou práci za sebou a budete žít v míru sami se sebou.
22
Nejšťastnější fáze vašeho života vás může pozdravit na konci dvacátých let a trvat dlouho. Do té doby si budete jisti, jaká je vaše cesta, a nebudete pochybovat o tom, kam se svým životem jít.
33
Nejšťastnější část vašeho života může být vložena do vašich třicátých let. Do této doby můžete dosáhnout úrovně seberealizace, díky níž budete šťastní a spokojení. Cítíte vše kolem sebe a budete se moci dívat do budoucnosti s důvěrou.

Zdroj.esoteric