Štír


Po celý březen bude Scorpios pociťovat euforii a nevyčerpatelnou energii. Stojí za to použít pro profesionální rozvoj a kariérní rozvoj.
Tento měsíc je obzvláště příznivý pro manželství a rodinné vztahy. Finanční stav umožní Štírům nebát se výdajů.

Střelec


Život Střelce v březnu bude klidný a měřený. Merkur a Mars jim pomohou budovat vztahy s blízkými a řešit konflikty v práci.
Nejaktivnějším obdobím bude prvních deset březnových dnů. Odborníci doporučují v tuto chvíli dokončit všechny velké projekty a úkoly.
Druhá polovina měsíce by měla být věnována odpočinku a obnově duševních sil. Do konce března Střelec pochopí, co od života chtějí, a učiní důležité rozhodnutí, které výrazně změní jejich život.

Kozoroh


Na začátku března 2021 bude emoční stav Kozorohů silně ovlivněn umístěním Uranu v Býku. Pocítí příval něhy a citlivosti, pocítí zvláštní náklonnost k rodině. Astrologové doporučují, aby neodolali vašim přáním a udělali si trochu pauzu od práce a dali čas svým blízkým.
Osamělí Kozorožci by se měli blíže podívat na jejich pracovní a přátelské prostředí – s největší pravděpodobností je spřízněná duše mezi kolegy a soudruhy.

Ryba


V březnu se hvězdy sblíží pro Ryby mimořádně příznivým způsobem: pohyby Merkuru a Venuše výrazně zvýší charisma tohoto znamení, což mu umožní realizovat se s velkým úspěchem v tvořivosti a veřejném projevu. Rovněž zlepší blahobyt Ryb v romantických vztazích.
Od 21. března bude umístění Slunce to nejlepší pro finanční blahobyt Ryb. Očekávají velký zisk v podobě peněžního daru nebo zvýšení platu.

Zdroj.esoteric